Aysal, Yıldırım ile aynı kaderi paylaşabilir

Güncelleme Tarihi:

Aysal, Yıldırım ile aynı kaderi paylaşabilir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 09:16

G.Saray Başkanı, ceza alırsa Konya’daki Türkiye Kupası finaline gidemeyip takımının kazanması halinde Aziz Yıldırım gibi kupa töreninde yer almayacak.

Haberin Devamı

PAZAR günü resmi sitesinden Türkiye Futbol Federasyonu ve hakem Cüneyt Çakır’ı hedef alan bir bildiri yayınlayan Galatasaray Spor Kulübü, PFDK’ya sevkedildi....
Türkiye Futbol Federasyonu, ağır bir bildiri ve açıklamaya imza atan G.Saray’ı, Disiplin Kurulu’na sevk ederken Başkan Ünal Aysal’ın da 30 gün hak mahrumiyeti cezası alması gündeme geldi. Aysal, bu cezayı alması halinde, 7 Mayıs’taki Türkiye Kupası finalinde bulunamayacak ve cezalı olduğu için şampiyonluk kupasının verileceği maçta statta olamayacak Aziz Yıldırım ile aynı kaderi paylaşacak...

YALANLAMA GELDİ

GALATASARAY Kulübü, Mancini ile yolların ayrılacağı iddialarını yalanladı. Sarı kırmızılılar, dün resmi sitesinden yayınladığı bildiride Mancini’nin de ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

Haberin Devamı

3 GÜNLÜK TATİL SONA ERİYOR

GALATASARAYLI futbolculara Kasımpaşa yenilgisi sonrası verilen ve yoğun eleştiri alan 3 günlük tatil, bugün bitiyor. Sarı kırmızılı futbolcular, akşam yapacakları antrenmanla Elazığspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacaklar.

Ameliyata gerek yok

SAĞ kasığı ve pubis bölgesindeki sakatlık nedeniyle Katar’da tedavi gören Drogba’dan iyi haber var.
Drogba’nın çekilen MR’ında ameliyat olmasını gerektirecek bir durum olmadığı anlaşıldı. Son olarak 6 Nisan’da Fenerbahçe maçında forma giyen yıldız oyuncunun, 10 gün sonra İstanbul’a dönerek 7 Mayıs’taki kupa finalinde oynaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!