14 yılda 300 mağaza

Güncelleme Tarihi:

14 yılda 300 mağaza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 21:43

BU yıl kuruluşunun 14’üncü yılını kutlayan TeknoSA, 300’üncü mağazaya ulaştı. TeknoSAGenel Müdürü Necil Oyman, “Önümüzdeki 10 yıl içinde sektör altın çağını yayacağız” dedi.

Haberin Devamı

SABANCI Grubu bünyesindeki teknoloji marketi TeknoSA sektörde 14’üncü yılını doldurdu. TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, 2000 yılında 5 mağaza ile girdikleri sektörde 300’üncü mağazaya ulaştıklarını belirterek, “Bu bizim için önemli bir kilometre taşı. TeknoSA bugün yılda 125 milyon kişinin ziyaret ettiği önemli bir marka haline gelmiştir” dedi.

KAMPANYALARLA KUTLAMA

300’üncü mağazalarını yapacakları farklı kampanyalarla müşterileri ile birlikte kutlayacaklarını anlatan Oyman, “Perakendeciliğin de dönüm noktası olarak gördüğümüz 300’üncü mağazamızı Mersin’in Anamur İlçe’sinde açıyoruz. TeknoSA’nın 14 yıllık başarı yolculuğunda müşterilerimizin teveccühü bizleri bu noktaya taşıdı. Bu nedenle 23-27 Nisan tarihleri arasında 300’üncü mağazamızın açılışına özel olarak çok cazip kampanyalar başlatıyoruz. Müşterilerimiz, birçok kategoriden ürünleri çok özel fiyatlara satın alma şansı yakalayacaklar” diye konuştu.

Haberin Devamı

10 YIL ALTIN ÇAĞ OLACAK

Önümüzdeki 10 yıl içinde mağazacılığın altın çağını yaşayacağını söyleyen Oyman şunları söyledi: “Dünyada yapılan araştırmalarda, mağazadan alışverişin tüketiciler tarafından çok daha fazla tercih edildiği görülüyor. Türkiye penceresinden bakarsak; şu anda organize perakendenin yükselişi devam ediyor. Bunun iki temel nedeni var. İlki, tüketiciler için mağazaların sadece bir satış noktası olmaktan öte sosyalleşme, etkileşim, deneyim ve hizmet ortamı sunması. Bir diğer neden de, Türkiye’de halen gelişecek olan perakende noktaları.”

15 dakikada kredi imkanı

2014 yılı için 60 milyon TL yatırım yapacaklarını ve 4 milyar TL ciro hedeflediklerini anlatan Oyman, cep telefonlarının taksitli satışına ilişkin getiren sınırlandırmaların sektörü negatif etkilediğini söyledi. Oyman, çeşitli bankalarla birlikte “Mağaza içinde 15 dakikada kredi” formülü üzerinde çalıştıklarını bu sistemin önümüzde Mayıs ayının ilk günlerinde devreye gireceğini, böylece taksitli satış yapılabileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!