Büyük final başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Büyük final başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 01:51

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde şampiyonu belirleyecek serinin ilk maçında Yenimahalle Belediye ile Muratpaşa Belediye, Ankara’da karşılaşacak.

Haberin Devamı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde final serisi bugün başlıyor. Başkent temsilcisi Yenimahalle Belediyesi ile son 2 sezonun şampiyonu Muratpaşa Belediyesi’ni karşı karşıya getirecek final serisinin ilk maçı bugün saat 18.00’de THF Spor Salonu’nda oynanacak. Serinin ikinci ve üçüncü maçları, 26 ve 28 Nisan’da Antalya’da yapılacak. Gerekmesi halinde, serinin 4. maçı 1 Mayıs Perşembe günü Ankara’da, 5. maçı 4 Mayıs Pazar günü Antalya’da oynanacak.
5 maç üzerinden oynanacak olan seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyon olacak. Normal sezonu, 18 maçta aldığı 17 galibiyetle lider tamamlayan Muratpaşa Belediyesi, play-off’ta hiç maç kaybetmeyerek finale yenilgisiz geldi. Yenimahalle Belediyesi ise normal sezonu 18 maçta 15 galibiyet ile ikinci tamamlarken, play-off yarı finalinde Ardeşen Gençlik’i 3-1’lik skora geçti.
İki takım arasında ligde oynanan maçları, deplasman takımları kazandı. Kupa finalinde ise gülen Muratpaşa Belediye oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!