“Armanın gücü yeter”

Güncelleme Tarihi:

“Armanın gücü yeter”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 02:13

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, hiç bir zaman ligden düşmeyle ilgili endişe duymadığını söyledi.

Haberin Devamı

“Cavcav üzülsün” diye tuttukları takım olan Gençlerbirliği’nin yenilmesine, kötü durumlara düşmesine sevinenlerin olduğunu ileri süren tecrübeli Başkan, “Büyük hatalar yapılmadıkça, bu forma ve arma Süper Ligde kalacak kadar güçlüdür” diye konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, “Zaman zaman endişelensem de lige veda edeceğimizi hiç düşünmedim. 41 puanımız var, 41 kere maşallah” diye konuştu.
Cavcav, büyük hatalar yapılmadığı sürece Gençlerbirliği forması ve armasının Süper Ligde kalacak kadar güçlü olduğunu belirtip, şunları söyledi:
“Bu sene de ilk yarıda Gençlerbirliği’ni lige veda ettiren yorumlar yapıldı. Bunlardan bazıları futbolu bilmeyen acemi arkadaşlar. Onlara bir şey diyemiyorum. Ancak futbolun içinden gelen, Gençlerbirliği camiası içinden yetişmiş eski yönetici ve gazetecilerin takımın kötülüğünü istercesine yaptıkları yorumlar beni üzüyor. (Cavcav üzülsün) diye takımın yenilmesine, kötü durumlara düşmesine sevinenler var. Hem Gençlerbirliği’ni tutacaksın hem de düşmesini isteyeceksin. İnsan böyle hasta olur. Yönetime girememiş, kulüpte işine son verilmiş şahısların, gazeteci ve yorumcu kimliğinin arkasına saklanarak kamuoyunda itibarımı zedelemek için neler yaptıklarını izliyorum. Sanırım, bu arkadaşları bu hale getiren Gençlerbirliği’nin istedikleri yerde olmaması değil, kendilerinin bu kulüpte istedikleri yerde olamamaları.”

Haberin Devamı

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Gençlerbirliği kapısının, kulüp için çalışacak ve destek olacak insanlara açık olduğunu belirten Cavcav, ‘Ben bu kulübe fayda sağlayacağım’ diyene hiç bir zaman hayır demedim. Kimse şunu zannetmesin ki Gençlerbirliği çatısı altında bulunmak servetle ilgilidir. Bu kulüp için güzel şeyler yapacağını, yaptıklarıyla ispat edecek herkes bizim için değerlidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!