Küçük Prensesi'i kaçırmayın

Güncelleme Tarihi:

Küçük Prensesii kaçırmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 01:42

POLONYALI yönetmen Arkadiusz Klucznik tarafından uyarlanan "Küçük Prenses’ adlı oyun 24 ve 25 Nisan tarihlerinde İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde İzmirli çocuklarla buluşacak.

Haberin Devamı

Türkiye-Polonya Dostluk Anlaşması’nın 90. yıldönümü ve Polonya ile diplomatik ilişki kurulmasının 600. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, iki tiyatro arasında oyun değişimi öngörüldü. Geçen ocak ayında Polonya buluşması gerçekleşen, nisan ayında da Türkiye buluşması planlanan, Polonyalı yönetmen Arkadiusz Klucznik tarafından uyarlanarak her iki tiyatroda iki farklı yorumla sahnelenen, "Küçük Prenses’ adlı oyun İzmirli miniklerle buluşacak. Oyun 24 ve 25 Nisan tarihlerinde saat 11.00 ile 14.00’te İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde sahneyenecek.

Oyunun konusu şöyle: 19. yüzyılın sonlarında, babasının görevi nedeniyle Hindistan’da dünyaya gelen ve çok küçük yaşta annesini kaybeden Sara Crewe’un hikayesini konu alan oyun, Londra’nın sisli ve kasvetli atmosferiyle Hindistan’ın renkli ve canlı dünyasını karşı karşıya getiriyor. Zengin ve soylu bir hanımefendi olmak üzere yatılı okula gönderilen Sara, hayatın kendisine hazırladığı acı tatlı sürprizleri, büyük bir olgunlukla karşılıyor. Hayat onu bir prenses kadar zengin iken, kimsesiz ve yoksul kalmanın ne demek olduğunu anlamaya itiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!