Ankara'da Tan Sağtürk’lü 23 Nisan

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Tan Sağtürk’lü 23 Nisan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 01:38

Ankara’da gün boyu sürecek 23 Nisan kutlamalarının ardından akşam da Ankara Arena, dev bir konsere ev sahipliği yapacak. Rengim Gökmen’in şefliğini üstleneceği konserde, çocuklar hep bir ağızdan şarkılar seslendirirken Tan Sağtürk de onlara eşlik edecek.

Haberin Devamı

Devlet Opera Balesi Çocuk Balesi Bölümü, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası ve TRT Ankara Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir araya geliyor. Bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserde müzikseverler unutulmaz bir müzik ziyafeti ve görsel şölene şahit olacak.
Rengim Gökmen şefliğindeki Doğuş Çocuk Korosu, 120 kişilik TRT Ankara Çocuk Korosu ile Tan Sağtürk'le birlikte sahne alacak olan Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi Bölümü'ne eşlik edecek. 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahnelenecek yılın en büyük çocuk konseri, saat 19.30'da Ankara Arena Spor Salonu'nda izleyiciyle buluşacak. Ücretsiz biletler 'mybilet'te, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ile Devlet Opera Balesi gişelerinden temin edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!