Eski bilgisayarı geri ver yenisini al

Güncelleme Tarihi:

Eski bilgisayarı geri ver yenisini al
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 15:37

Casper, çalışır durumdaki eski bilgisayarlarını bayilerine getiren tüketicilere 300 TL indirim sağlayarak, Nirvana Dizüstü verecek.

Haberin Devamı

Markası fark etmeksizin çalışır durumdaki masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarını Casper bayilerine getirenler, Casper Nirvana Dizüstü’ne 300TL, Casper Nirvana Masaüstü’ne ise 200 TL indirimle alabiliyor. Bu sayede şirket eski ürünlerin geri dönüşümüne yardımcı olarak doğanın korunmasına da destek olmayı hedefliyor.

Casper Bilgisayar Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Yalçın Yıldırım, kampanyada amacın, herkesin son teknolojiyi kullanması olduğuna dikkat çekerek; “Casper’ı kurduğumuz ilk günden beri hedefimiz, en gelişmiş teknolojileri, en hızlı şekilde kullanıcılarla buluşturmak. Özellikle Windows XP desteğinin sona ermesi sebebiyle güvenlik açığı oluşan bilgisayarlarda, değişim neredeyse kaçınılmaz. Bu kampanyayla herkesin, ihtiyacı doğrultusunda, en yeni teknolojiye geçişini kolaylaştırıyoruz” dedi.

Casper Nirvana modellerinde Windows 8.1 işletim sistemi, 4. Nesil Intel Core işlemciler, NVIDIA Optimus teknolojisine sahip harici ekran kartları bulunuyor.

Microsoft Türkiye Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsü, Casper’in düzenlediği kampanyanın özellikle 8 Nisan’da resmi desteği sona eren Windows XP işletim sistemini kullanmaya devam eden kullanıcıların günümüz teknolojileriyle tanışması için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!