Kedilerden sonra top model çekti

Mustafa Koç gibi doğa fotoğrafçısı Süha Derbent eşliğinde dünyayı dolaşıp vahşi kedi fotoğrafları çeken Deha Orhan, hobisini işe dönüştürdü.

Haberin Devamı

Sahibi olduğu iç giyim ve mayo markası Ten’in katalog çekimlerini kendisi yapmaya başlayan Deha Orhan, vahşi kedilerden sonra bu kez Ten Limited Beachwear 2014 koleksiyonu için objektifi eline aldı, modelleri görüntüledi. Şirket içinde kurduğu fotoğraf stüdyosunda Ten’in bu yaz plajlara abiye şıklık yaşatacak modellerini görüntüleyen Orhan’a, başka markalardan da iş teklifleri gelmeye başlamış.

Amerika Montana’da puma, Kenya’da leopar, Kuzey Kutbu’nda ise kutup ayısı fotoğrafları çeken Deha Orhan, ünlü top model Elisabeth Maymo ile de Göcek sahillerinde çekim yaptı.

Mücevher defilesi
Bu yıl 20. yılını kutlayan Cadaro Jewellery, el işçiliği ile üretilen patentli tasarımlarını Antalya, Side’deki Showroom’unda gerçekleşen bir defileyle tanıttı. Ayşe ve Yusuf Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen defileye aralarında Gül Dürüst, Jale Sarar, Nesligül Aksoy, Ebru-Haluk Sanver, Nuray-Okan Fenercioğlu, Deniz Akkaya’nın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Sema Çelebi’nin sunuculuk yaptığı defilede, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Günay Musayeva ve Tuğçe Sarıkaya’nın tanıttığı mücevherler büyük beğeni gördü.

Haberin Devamı

Defile sonrası Mardan Palace’da gerçekleşen kutlamada dans edip eğlenen Jale Sarar’ın düşerek kalçasını kırması herkesi üzdü.

Mahalle mutfağı
City’s Nişantaşı ve La Cucina Italiana işbirliğinde düzenlenen “Mahalle Mutfağında Workshoplar” serisinin ikincisi City’s Mahalle’de düzenlendi. İç Hastalıkları ve Metabolizma Uzmanı Dr. Ayça Kaya, “Sayarak Zayıfla” adlı kitabından ipuçları verdi. Lifestyle Blogger Ayşegül Uluç’un, Sosa’nın şefi Hüseyin Gözüpek’in hazırladığı detoks içecekler eşliğinde sağlıklı yaşama dair tüyolar verdiği etkinliğe, Arzu Sabancı ve Etel Baler de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları