AK Parti Bursa Milletvekili kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Bursa Milletvekili kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 09:06

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara (45), İnegöl’ün Mezitler mevkiinde otomobiliyle Bursa’ya gelirken kaza yaptı. Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonunu kırınca bariyerlere çarpan Kara, kazadan ufak sıyrıklarla kurtuldu.

Haberin Devamı

Bursa'dan Ankara'ya otomobiliyle giderken İnegöl ilçesinde geçirdiği kazada yaralanan AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

İnegöl'de, Ankara-Bursa karayolunun Oylat Kavşağı mevkisinde aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Kara'nın kullandığı otomobil, yolun dışına savruldu.

Kazada omzundan yaralanan Kara, 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı.

''KÖPEĞE VURMAMAK İÇİN DİREKSİYON KIRINCA KAZA YAPTIM''

Fotoğraf ve görüntüsünün çekilmesini istemeyen Tülin Erkal Kara, "Aniden önüme köpek çıktı. Vurmamak için direksiyonumu kırınca kaza yaptım. Durumum şu anda çok iyi" dedi.

Kara ile görüşüp doktorlarından bilgi alan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, onun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Şahin, Kara'nın, partisinin grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya giderken olayın yaşandığını belirterek, emniyet kemeri takılı olduğu ve aracının hava yastığı açıldığı için kazayı basit yaralanmayla atlattığını dile getirdi.

Hastanede görevli Dr. Mustafa Kır ise Kara'nın kırık, çıkık gibi önemli bir rahatsızlığı bulunmadığını anlattı.

Hayati tehlikenin de söz konusu olmadığını vurgulayan Kır, "Sağlık durumu gayet iyi. Kendisini iki saat müşahede altında tuttuktan sonra taburcu edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de Kara'yı ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

TABURCU EDİLDİ

Tülin Erkal Kara, ilçedeki bir özel hastanede yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi. Ambulansla hastaneden ayrılan Kara’nın Bursa’daki evinde bir süre dinleneceği belirtildi. Kaza haberini alır almaz hastaneye gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Tülin Erkal Kara ve eşi Dr. Cumhur Kara’ya hastane kapısına kadar eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!