Florya'da rüzgar sert esecek

Güncelleme Tarihi:

Floryada rüzgar sert esecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 00:26

Mayıs ayı sonrasında G.Saray’ın çehresi tamamen değişecek.

Haberin Devamı

Sezon bitimi, sarı kırmızılılarda bazı isimler için ayrılık bileti kesilecek. İdari koordinatör Ujfalusi ile sözleşme uzatılmayacak. Futbolculardan da pek çok isim gönderilecek.

BİR bir hedeflerinden uzaklaşan Galatasaray’da sular kaynıyor. Şampiyonluğa haftalar önce havlu atmasının ardından Kasımpaşa karşısında alınan yenilgi ile Devler Ligi’ne direkt katılım hakkını riske atan Galatasaray’da, mayıs sonrası hareketli günler yaşanacak.
Dördüncü yıldız hedefi ile başladığı sezonu, hayal kırıklığı ile kapatan Galatasaray’da yeni sezon öncesinde Florya’da esecek rüzgar ‘değişim zamanı’ ve ‘bazı isimlerin ayrılık bileti’ anlamlarını taşıyacak.

SPORTİF DİREKTÖR ATANACAK

SEZON bitimi Florya’ya yeni bir sportif direktör atanacak. Bu isim yabancı bir futbol adamı...
Florya’ya takviye bununla da bitmeyecek. Bir de G.Saray takımından sorumlu olacak ve futbolcular ile yakın ilişki kurup iletişim sorununu çözecek sürpriz bir isim atanacak.
Ocak ayında futbol idari koordinatörü olarak göreve atanan Tomas Ujfalusi ile yollar ayrılacak. Oldukça pasif kalması ve olayların içine giremeyip Galatasaray’a gerekli desteği veremediği gerekçesi ile 5 aylık kontratı sona erdiğinde kendisi ile yollar ayrılacak.

DROGBA’YA DA VEDA EDİLECEK

Haberin Devamı

BAŞARISIZ sonuçlar nedeniyle, Mancini’nin de G.Saray’dan ayrılması bekleniyor. İtalyan hoca ‘Gidiyorum’ derse yeni hoca yine yabancı olacak. Şu an için adı en çok konuşulan isim Lucescu…
Kasık fıtığı şüphesi bulunan yıldız oyuncu Didider Drogba’ya da Galatasaray, sezon sonunda veda edecek.
Ligde sadece 1 maçta oynayan genç oyuncu Burdisso geldiği gibi geri dönecek.
Ontivero, Oğuzhan, Salih gibi isimler kiraya verilecek. Amrabat, Malaga 4.5 milyon Euro verirse satılacak.

14 gollük katkı verdi

Drogba, bu sezon ligde 10 gol attı. Süper Kupa ve Türkiye Kupası’nda 1’er kez, Devler Ligi’nde 2 defa ağları sarstı.

Arda’lı Atletico’nun konuğu Chelsea

FLORYA Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray Futbol Akademisi seçmeleri yapılacak. Seçmelere, 2001-2006 yılları arasında doğmuş kaleci ve futbolcu adayları katılabilecek. Yeni yetenekler, 26 Nisan Cumartesi günü 09.30 ile 15.30 aralığındaki idmanlar sonucu belirlenecek.

Türkiye Kupası finali Konya’da

Haberin Devamı

G.SARAY ile Eskişehir arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinin stadı resmen belli oldu. “Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye’yi Kucaklıyor” sloganı ile bu yıl 52.’si düzenlenen final, Konya’daki Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak. 7 Mayıs Çarşamba günü oynanacak final maçının saati daha sonra açıklanacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!