Kıskançlık kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Kıskançlık kurşunu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 23:39

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre sabaha karşı gece kulübünde vuruldu.

Haberin Devamı

Yanındaki kadını kıskandığı için Gökhan Töre ve beraberindekilerin oturduğu masayı kurşun yağmuruna tutan saldırgan, Beşiktaşlı futbolcuyu omzundan vurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyeli futbolcu Taner Yalçın elinden, Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi bacağından, Hüseyin Kanat ve Burkay İsen elinden, Mahir Aslan ayağından yaralandı.

Kıskançlık kurşunu
O saatte futbolcunun, mekanda silahın ne işi var!


BEŞİKTAŞLI milli futbolcu Gökhan Töre, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Taner Yalçın ve Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi’nin de aralarında bulunduğu 6 kişi, Zincirlikuyu’daki Bedroom Exclusive isimli gece kulübünde sabaha karşı kurşunlandı.
İddiaya göre yanındaki kadını kıskandığı için silahına sarılan saldırgan Korhan B. olayın ardından kaçtı.
Beşiktaş Kulübü saldırının Gökhan Töre ve yanındakilerle alakası olmadığını, seken kurşunlarla yaralandıklarını açıkladı. Görgü tanıkları ise saldırganın direkt Gökhan Töre ve yanındakilere ateş açtığını iddia etti.

Hastaneye kaldırıldılar

Haberin Devamı

GÖKHAN Töre ve beraberindekiler önceki gün Fenerbahçe derbisinin ardından Esentepe’deki Masquerade Club isimli gece kulübüne gitti. Grup, gece yarısı Zincirlikuyu’da, Kore Şehitleri Caddesi, 50 numaradaki Bedroom Exclusive isimli gece kulübüne geçti.
İddialara göre, saat 04.30 sıralarında Gökhan Töre ve beraberindekilerin iki masa yanında oturan bir kişi yanındaki kadını kıskandığı için silahla rastgele ateş açtı. İddialara göre mekanda Galatasaray Basketbol Takımı’ndan sporcular da vardı.
Saldırganın silahından çıkan kurşunlardan biri Gökhan Töre’nin sağ omzunu sıyırdı, bir diğeri ise sol omzuna yakın bir yere saplandı. Töre’nin yanındakilerden Taner Yalçın elinden, Can İpekçi bacağından, Hüseyin Kanat ve Burkay İsen elinden, Mahir Aslan ise ayağından yaralandı. Gökhan Töre ve beraberindekiler Florance Nightingale Hastanesi’nde tedaviye alındı.

POLİS KAYITLARA EL KOYDU

POLİS ekipleri saldırının yaşandığı gece kulübünde inceleme yaptı. Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı bir ekip, kulübün kamera görüntülerini kaydeden hard diske el koydu. Görgü tanıkları polise, saldırganın bir anda silahını çekip küfürler edip futbolcu Töre ve arkadaşlarının bulunduğu locaya doğru ateş etmeye başladığını söyledi.
Bir diğer iddia ise saldırganın direkt olarak Gökhan Töre’yi hedef aldığı. Yapılan tespitlere göre saldırgan Gökhan Töre’ye doğru 3 kez ateş etti. Kurşunlardan biri sol omzunu sıyırdı, diğeri sağ omzuna arkadan saplandı.
Üçüncü atış ise Gökhan Töre kaçtığı için isabet etmedi. Töre’nin ardından saldırgan yanındakilere de korkutmak amacıyla ateş etmeye edevam etti.

Haberin Devamı

Yaralanan görgü tanğı Mahir Aslan:

BiR ANDA SIKMAYA BAŞLADI

SALDIRIDA yaralanan ve sanatçı menajerliği yaptığı söyleyen Mahir Aslan hastanede yapılan tedavisinin ardından sabah taburcu edildi. Pantolonunda kan lekeleri bulunan ve ayakta durmakta güçlük çeken Aslan hastane çıkışında yaşananları şöyle anlattı:
“Gökhan Ağabey’le eğlenmek için dışarı çıktık. Farklı locada birisi bir anda silah sıkmaya başladı. Nedenini bilmiyorum. Ben de bacağımdan yaralandım. Gökhan ağabey de omzundan yaralandı. Çıkmadan önce Gökhan ağabey yanına uğradım. Durumu gayet iyi.”

Gece kulübünde yaralananlardan Mahir Aslan tedavisinin ardından taburcu oldu.


Arkadaşları çok üzgündü

Haberin Devamı

ÜZÜCÜ olay sonrası Gökhan Töre’nin sporcu arkadaşları büyük şok yaşadıklarını söylediler. Bazı futbolcuların görüşleri şöyle:
Tolga: Geçmiş olsun dedim. Az önce ameliyata girdi. Verilmiş sadakası varmış. Kurşun çıkarılacak. Değerli bir kardeşimiz. Kendisini tekrar aramızda göreceğimiz için mutluyum
Oğuzhan: Yazık oldu. Sadece futbolcular değil vatandaşın eğlenmek için gittiği mekanda böyle olayların yaşanması moralimizi bozdu. Tek tesellimiz Gökhan Töre’nin durumunun iyi olması.
Kerim Frei: Takım arkadaşımın başına böyle bir olay gelmesi beni şoka soktu. Nasıl bin anlayıştır. Gökhan kimseye zararı olmayan birisi.

Gökhan 1 hafta içinde idmana çıkar

Haberin Devamı

Özen, Gökhan’in durumunun iyi olduğunu söylerken, “Sabaha karşı arayıp hastane sordu. Yorumum, izinli değilse oyuncunun evde olması gerektiğidir” dedi.

BEŞİKTAŞ Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ve Futbol Direktörü Önder Özen olayla ilgili hastanede basın toplantısı düzenledi. Kavalcı, talihsiz bir olay yaşandığını belirtirken, Özen yaptığı açıklamada, sabaha karşı haberdar olduğu saldırıyı şöyle anlattı:

‘ONUN OLAYLA ALASI YOK’

“5’i 12 dakika geçe Gökhan beni aradı. Belinde bir sıkıntı olduğunu söyledi, ‘Hangi hastaneye gidebilirim’ dedi. Ben de en yakın hastaneyi söyledim. Oyuncunun olayla herhangi bir alakası yoktur. Mekanda Gökhan’ların yan locasındaki kişinin kendi kız arkadaşına yönelik saldırısındaki kurşunların sekmesi ile oyuncumuz yaralanmıştır. Durumu iyi. Gökhan geçirdiği 1-2 saatlik operasyon sonrası 1 gün hastanede kalacak. 1 hafta içinde de idmanlara çıkmasını umuyorum. Ancak olayla ilgili yorumum, oyuncu izinli değilse o gece evinde olması gerekirdi.”

Haberin Devamı


Emir Sarıgül’den Gökhan’a ziyaret

‘G.Saray camiası çok üzgün’

GÖKHAN Töre’nin tedavi gördüğü hastaneye Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ziyarete geldi. Töre’yi ziyaret eden Emir Sarıgül “Gökhan kardeşimizin durumu çok iyi. Sayın Ünal Aysal başta olmak üzere G.Saray camiasının kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettik” dedi.

6 saat sonra idman sahasına

SALDIRININ şokunu olay yerinde yaşayan Beşiktaşlı futbolcular, kurşunlamadan yaklaşık 6 saat sonra antrenmana çıktı. Siyah beyazlı ekibin dün saat 11.00’de başlayan idmanında, Almeida, Oğuzhan, Olcay, Veli ve Motta salonda çalışrken, Kerim Frei ise düz koşu yaptı.


Bilic: Hâlâ şoktayım

GÖKHAN Töre’ye gün boyu ziyaretçi akını vardı. Beşiktaşlı yöneticilerden Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, takım kaptanı Tolga, Mustafa, Kerim, Ersan, Oğuzhan ve takım çalışanlarının yanı sıra Bilic ile Fatih Terim hastaneye geldi.
Hâlâ şokta olduğunu belirten Bilic, Gökhan ve Can İpekçi’nin Beşiktaş ailesinin parçası olduğunu vurguladı.

Bilic, Gökhan ve Can İpekçi’nin iyi olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!