K.Karabükspor 0 - 0 Eskişehirspor

Güncelleme Tarihi:

K.Karabükspor 0 - 0 Eskişehirspor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 19:57

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren K.Karabükspor ile kupa finalisti Eskişehirspor arasındaki karşılaşma tam anlamıyla 'lanetli' bir maça döndü. Golsüz eşitlikle biten maça ilk yarıda yangın, ikinci yarıda ise elektrik kesintisi damga vurdu.

Haberin Devamı

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Serkan Çınar, Serdar Akçer, Özgür Ertem
Kardemir Karabükspor: Waterman, Yiğit İncedemir, Mabiala, Sow, Eneramo, Furkan, Erdem Özgenç, İlhan Parlak (Dk. 90+6 Beykan Şimşek), Hamroun (Dk. 74 Erkan Kaş), Musa Çağıran (Dk. 59 Jones), İshak Doğan
Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet, Ahmet Kamil Çörekçi, Tarık Çamdal, Hürriyet, Aytaç Kara, Kamara (Dk. 89 Bienvenu), Özgür Çek, Jorquera (Dk. 58 Erkan Zengin), Necati Ateş (Dk. 90+7 Raheem Lawal)
Sarı kartlar: Dk. 90+8 Eneramo (Kardemir Karabükspor), Dk. 33 Jorquera, Dk. 45+7 Kamara (Eskişehirspor)


İlk yarısında trafoda yangın çıkan ve bir süre bu yüzden oyunun durduğu Karabükspor-Eskişehirspor maçının 66. dakikasında ise Eskişehirspor Necati ile tam gol pozisyonundayken elektirikler kesildi. Karşılaşma yaklaşık 10 dakika durdu.

Bu arada tam gol pozisyonundayken elektiriklerin kesilmesine Necati "Vurdum gol oldu ama kimse görmedi" diyerek esprili bir yorum getirdi.

Öte yandan iki takımın teknik direktörleri arasında da esprili yorumlar vardı elektrik kesintisi hakkında. Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Necati gol pozisyonundayken elektriklerin kesilmesine "Bu da benim şansım olsun" derken, Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bir gol pozisyonu yakaladık onda da elektrik kesildi" dedi.

KARABÜK'DE TRAFO'DA YANGIN ÇIKTI
Karabük'deki karşılaşmanın 8. dakikasında ise stad ışıklandırmasının düşmesi sebebiyle hakem tarafından oyun durduruldu. Bu esnada trafodan siyah dumanların yükseldi. Bazı yetkililerin ellerinde yangın tüpleriyle olaya müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Yangının çıktığı trafoya kısa süre sonra itfaiye aracının gittiği ve yangına müdaha etti. Yaklaşık 8 dakikalık aradan sonra itfaiye aracı da bölgeden uzaklaştı ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.


K.Karabükspor 0 - 0 Eskişehirspor








Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!