Orduspor'da Sözeri dönemi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Ordusporda Sözeri dönemi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 09:38

Orduspor Kulübü: "Değerli hocamıza, ligin başlangıcından bu yana sergilediği başarılı grafik, yoğun çalışma ve camiamıza yaptığı her türlü katkıdan dolayı minnettarız"

Haberin Devamı

Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, takımın hedeflerine ulaşması için kan değişimi gerektiğine karar verildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar belirtildi:

"Değerli hocamıza, ligin başlangıcından bu yana sergilediği başarılı grafik, yoğun çalışma ve camiamıza yaptığı her türlü katkıdan dolayı minnettarız. Alınan bu kararın Erkan Sözeri'ye ve tüm Orduspor ailesine hayırlı olmasını dileriz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile yolları ayrılan teknik direktör Erkan Sözeri, kimseye kırgın olmadığını söyledi. Sözeri, Orduspor'dan ayrılmasına ilişkin olarak AA'ya açıklamalarda bulundu. Ayrılışı nedeniyle duygu dolu saatler yaşadığını belirten Sözeri, "Kimseye kırgınlığım yok. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler" diye konuştu.

Kararın Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda alınmış bir karar olduğunu da ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Yönetimle oturuldu, konuşuldu ve bize kan değişikliğinin olması durumunda daha iyi olacağı söylendi. Bu yönde teklif geldi. Biz de kendimize yakışır şekilde olumlu karşıladık. Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar almak zorunda kaldık. Çünkü buralara kadar öyle ya da böyle gelindi. Biz başından bu yana bir duruş sergiledik. Bugün de o duruşumuzu bozmadık. Orduspor için hayırlı olacaksa kabul ettik. Karşılıklı alınmış bir karar. Ben Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda bu zamana kadar her şeyi yaptım. Bugün de onu yaptım. Buralara çok badireler atlatarak geldik. Yaşadığımız şeyler kolay değil."

Yaşadıklarının futbolda olağan şeyler olduğunu anlatan Sözeri, "Şunun herkes tarafından bilinmesini isterim ki kimseye bir kırgınlığım yok. Artık Orduspor'un önünde iki önemli maç var ve matematiksel olarak da şansı devam ediyor. İlk ikiden çıkamazsa play-off maçları var. Yürekten gönül verdiğim Orduspor'a Süper Lig yolunda başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!