Omur'a Altın Kalem

Güncelleme Tarihi:

Omura Altın Kalem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:45

EKONOMİ Muhabirleri Derneği’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği ‘Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ belli oldu. Ekonomi muhabirimiz Mete Tamer Omur, ‘Türkiye Artık Oynamıyor’ başlıklı haberiyle ‘Yerel Medya’ dalında ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Juride Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Serpil Yılmaz, Veli Özdemir, Mehmet Ali Balo, Nurten Deliktaş Önel, Özlem Doğaner ve EMD adına Güliz Demircan Yücel’in bulunduğu yarışmanın ödülleri, 24 Nisan Perşembe günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla Rixos Oteli’nde gerçekleşecek törenle sahipleriyle buluşacak.

KİMLER ÖDÜL ALDI?
Ödül alan isimler ise şöyle; Gazete (Haber/ Söyleşi)-Mehmet Nayır/Sabah, Yerel Medya (Gazete/ Ajans/Dergi)- Mete Tamer Omur/Hürriyet ve Ahmet Buğra Tokmakoğlu/Gözlem, Dergi (Haber / Söyleşi)-Mesut Çevikalp/Aksiyon ve Levent Gökmen Demirciler/Ekonomist, Ajans (Haber)- Emin Tamer Toğanaş/AA, Televizyon (Haber/Röportaj)-Hasan Uylaş/NTV, Radyo (Ekonomi Haberi ya da Haber Programı)-Ahmet Ergen/NTV ve Süleyman Erdal/TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu, Köşe Yazısı-Alaattin Aktaş/Dünya Gazetesi, İnternet Gazeteciliği-Aysel Alp Süzer/Hürriyet, Özden Alpdağ Özel Ödülü-Tahsin Tokay/Tokay Haber Ajansı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!