Kent Park tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Kent Park tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:45

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden Kent Park'ta inceleme yaptı.

Haberin Devamı


MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Güzelyurt Mahallesi'nde yapımı devam eden Kent Park'ta inşa edilen, oyun parklarını, kafeteryaları ve peyzaj alanlarını tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün'e Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır da eşlik etti.
Çalışmaların tamamlanmasıyla Kent Park'ın Manisa'nın gözde mekanlarından biri olacağını ve her yaş grubuna hitap edeceğini ifade eden MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kent Park, dev oyun parkları, yürüyüş alanları, kafeteryaları, gösteri havuzları ve geniş peyzaj alanıyla, kentin kalabalığından uzak, Manisa'ya yakışır, doğayla iç içe güzel bir mekan olacak" dedi.

Kent Park tam gaz

Haberin Devamı

Kent Park'ın, aileleriyle birlikte vakit geçirecek mekan sıkıntısı çeken Manisalıların, toplu taşıma ile ulaşım mesafesinde nefes alabilecekleri bir alan olduğunu ifade eden Başkan Ergün, "Halkımızın keyifle vakit geçirebileceği Kent Park'ta, çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hayırlısıyla Manisalı vatandaşlarımız 170 dönüm üzerine inşa edilen, içerisinde tüm aktivitelerin yapılabileceği bir alana kavuşacak" dedi. Safran Deresi boyunca yer alan Kent Park, geçtiğimiz yıl Mart ayında 19 milyon 924 bin TL'ye ihale edilmişti. Kent Park'ın yaz sonunda hizmete açılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!