Artık adı Afyon Kampı olacak

Güncelleme Tarihi:

Artık adı Afyon Kampı olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:43

AK Parti’nin yıllardır Kızılcahamam Asya Termal Otel’de gerçekleştirilen istişare toplantılarının yeni mekanı Afyon Güral Otel oldu. 9-11 Mayıs günleri arasında yapılacak olan toplantının adresindeki bu değişiklikte, Asya Termal Otel’nin Gülen cemaati ile ilişkili görülmesi etkisi oldu.

Haberin Devamı

KIZILCAHAMAM GELENEĞİ

Artık adı Afyon Kampı olacak
Kızılcahamam kampları Refah Partisi döneminde geleneksel hal aldı. Fazilet Partisi ve AK Parti de bu geleneği devam ettirdi. RP ve FP istişare kamplarını yıllarca Haberal’ın başında olduğu Başkent Üniversitesi’nin Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’ndaki uygulama oteli Patalya’da yaptı. Bu dönemde basın ve milletvekilleri aynı otelde kalabiliyor. Kamp süresince renkli haberler yapılabiliyordu.

MUHAFAZAKAR DİZAYN
AK Parti’nin iktidara gelmesinin ardından geleneksel Kızılcahamam kampı 5 yıldızlı Asya Termal Otel’e kaydırıldı. Otel odaları ve ortak kullanım alanları tamamen muhafazakar yaşam tarzı ve zevklerine göre dizayn edildi. AK Parti toplantıları için özel konferans ve toplantı salonları oluşturuldu. Milletvekilleri ve aileleri için her detay düşünüldü. Otelin bahçesindeki havuz kadınlar-erkekler olarak ayrıldı ve havuzun çevresi çok yüksek brandalarla kapatıldı.

Haberin Devamı

TEK ADRES OLDU
Otel AK Parti’nin ilk kampının ardından, devlet kurum ve kuruluşlarının da tek adresi oldu. Bakanlıklar ve bağlı kuruluşların seminer, toplantı, konferans, eğitim gibi organizasyonlarının neredeyse tamamı Asya Termal Otel’de yapılmaya başlandı. Bu süreç Başbakan Erdoğan’ın Gülen Cemaati’ne karşı cephe almasıyla son buldu. Devlet kurum ve kuruluşlarının tüm rezervasyonları bir anda iptal edildi.

EŞ VE ÇOCUKLARA BAŞKA OTEL
Afyon'daki otele son anda rezervasyon yaptırıldığı için eş ve çocuklara yer bulunamadı. Parti yöneticileri milletvekillerinin eş ve çocuklarının yakın bir otelde misafir edileceklerini kaydettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!