Bir ihtimal daha var

Güncelleme Tarihi:

Bir ihtimal daha var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:39

Takımın başına Ertuğrul Erdoğan’ın geçmesiyle bir hava yakalayan ve yeni transfer Manny Harris’in ekibe katılışıyla çıkışa geçen Türk Telekom, ligde oynadığı son 4 maçı kazanıp, düşme hattından uzaklaşırken play-off’a da göz kırpmaya başladı.

Haberin Devamı

Basketbol Ligi’nde 10. sırada yer alan Telekom’un, RH Gaziantep ve Tofaş’ı geçerek çok düşük de olsa play-off’a katılma olasılığı bulunuyor.
Son 3 hafta, A.Efes, Beşiktaş İntegral ve Aliağa Petkim’le karşılaşacak olan mavi-beyazlılar’ın, bu 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, rakiplerinin sonuçlarına göre play-off’a girme şansı var. Tofaş’a ve RH Gaziantep’e karşı ikili averajda geride bulunan Telekom, Bursa ekibinin 3 maçta da mağlup olmasını, Gaziantep’in de kalan 3 maçından en az 2’sini kaybetmesini bekleyecek. Tofaş ve RH Gaziantep’in birbirleriyle karşılaşacaklarını da hesaba katan Başkent ekibi, play-off’a katılamasa da ligi 9. sırada bitiren takımın Eurochallenge Kupası’na katılma hakkı kazanması nedeniyle, bu ihtimali de göz önünde bulunduruyor.

Haberin Devamı

TED’İN İŞİ ZOR

Bu sezon Eurocup’ta çeyrek final oynayıp tarihi bir başarıya imza atan Aykon TED Kolejliler, ligde son haftalarda büyük bir düşüş yaşıyor. Son 3 haftada kaybettiği karşılaşmalarda sırasıyla 18,20,23 sayı fark yiyen lacivert-kırmızılılar’ın play-off için şansı bir hayli zor görünüyor. TED, kalan 3 haftada sırasıyla Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker ve Pınar Karşıyaka ile oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!