Manisa'da skeet turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Manisada skeet turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:45

MANİSA Valiliği, Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği, Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü'nün organizasyonu ile Mesir Skeet Turnuvası'nın bu yıl 5'incisi düzenlendi. Turnuvayı Eskişehir'den Sadık Erdoğmuş, kazandı.

Haberin Devamı


474. Uluslararası Mesir Macunu festivali kapsamında bu yıl 5'incisi organize edilen turnuva, Manisa Valiliği Sosyal Tesislerindeki Skeet alanında yapıldı. Turnuvaya farklı illerden 50'in üzerinde sporcu katıldı. Turnuvanın finaline Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü ve Atıcılık Federasyonu Manisa Temsilcisi Mehmet Palabıyık ile sporcular katıldı.
Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi ve Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık turnuva Konya, Bursa, İzmir, İstanbul, Ankara, Kütahya, Eskişehir, Manisa gibi illerden yaklaşık 50 sporcunun katıldığını belirterek, turnuvayı uluslararası boyuta taşımayı düşündüklerini ancak yeterli atış poligonu olmadığı için yapamadıklarını ifade etti.
Turnuvasında finale kalan 6 atıcı birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Yapılan final müsabakaları sonrasında turnuvanın birinciliğini Eskişehir'den Sadık Erdoğmuş, ikinciliği Eskişehir bölgesinden Kemal Isısoy, üçüncülüğü İzmir Bölgesinden Güngör Çolakoğlu, dördüncülüğü Konya bölgesinden Bilgin Üstündağ, beşinciliği İzmir bölgesinden Hüseyin Bahçıvan ve altıncılığı Bursa bölgesinden Yusuf Karamuk elde etti. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!