Mancini kovulmak mı istiyor?

Güncelleme Tarihi:

Mancini kovulmak mı istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 01:22

Farklı Kasımpaşa yenilgisi sonrası öğrencilerine ödül gibi 3 günlük izin veren İtalyan teknik adamın umursamaz tavırları kulislerde, ‘Bunları 9 milyon Euro’luk tazminat için bilinçli mi yapıyor’ diye yorumlanıyor.

Haberin Devamı

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal ve yönetimin desteğine karşın, Mancini’nin tavrı camiada şaşkınlık yaratıyor. Şampiyonluktan sonra Devler Ligi hedefinden de Mancini’nin hatalarıyla uzaklaşan G.Saray’da İtalyan’ın umursamaz davranışları “Mancini bilerek mi böyle davranıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Yardımcıları dinlemiyor

Bursa’da başarılı olan kadroyu dahi ertesi maç değiştiren İtalyan hocanın bu rotasyonu takımda da ‘güven bunalımı’ yarattı. Mancini, Tugay Kerimoğlu ve Tafferel’in uyarılarını dikkate almıyor. Saatler kala açıkladığı ilk 11’ler kurmaylarını da ters köşeye yatırıyor. İtalyan teknik adam, son olarak Kasımpaşa’dan fark yiyen takımına ödül gibi 3 günlük izin verdi.

DEĞİŞİMLERE İMZA ATIYOR

YAŞANANLARI sıraladık ve finale geldik. “Mancini bu hareketleri kovulmak için mi yapıyor” iddiası konuşulmaya başlandı. İşine son verilmesi halinde 9 milyon Euro alacak olan Mancini’nin ‘büyük ikramiye’ ile G.Saray’dan ayrılmak adına bu ilginç değişimlere imza attığı konuşuluyor. Daha önce “Bavulumu toplar giderim” resti çeken ve her demecinde Türk futbolu için olumsuz konuşan Mancini için “Türkiye’yi küçümsüyor” yorumları da arttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!