Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 16:53

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı... Sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu garantileme umudu gelecek haftaya kaldı... Beşiktaş da Galatasaray ile olan puan farkını 2'ye çıkardı.

Haberin Devamı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe 24. dakikada Moussa Sow ile 1-0 öne geçti.

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaşlılara beraberliği getiren golü ise 45. dakikada Ramon Motta kaydetti.

İŞTE KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI

Siyah beyazlı takım mücadeleyi 9 kişi ile tamamladı... 58. dakikada Motta ile 90+3. dakikada İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe puanını 67'ye beşiktaş ise 55'e yükseltti.

BEŞİKTAŞLILAR'DAN AZİZ YILDIRIM LEHİNE TEZAHÜRAT

Beşiktaş taraftarı karşılaşma sonunda Aziz Yıldırım diye bağırarak büyük bir jest yaptı. Siyah beyazlılar, önümüzdeki günlerde cezaevine girmesi beklenen Yıldırım'a destek vermek için tezahürat yapınca sosyal medyada gündem oluşturdular.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

MAÇTAN DAKİKALAR

- 93. dakika: İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.
- Beraberlik golünü atan Motta 58. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
- İkinci yarıda Emre Belözoğlu yerine Alper oyunda.
- 45. dakika: Ramon Motta'nın golü skoru 1-1'e getirdi.
- 24. dakika: Fenerbahçe Moussa Sow'un attığı golle skoru 1-0 yaptı.
- Emre, 16. dakikada hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle sarı kart gördü.
- 9. dakikada Elmeida Meireles'in arkasından gelerek topu kaptı, Volkan ile karşı karşıya kaldı ama topu auta attı.
- 7. dakikada maçın ilk sarı kartı Beşiktaşlı Jones'a çıktı. Oyuncu bu kart ile birlikte cezalı duruma düştü.
- Maçın başlaması ile birlikte siyah beyazlı taraftarlar 'Yönetim uyuma taraftarın dışarıda' sloganları attı.
- Zorlu karşılaşmaya ev sahibi Beşiktaş başladı...

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
MAÇ SONRASI FOTOĞRAFI

Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı sonrası İhsan Topaloğlu'nun odasında çalışanlar ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

CANER O POZİSYONU ANLATTI

Karşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonda hakemin hava atışı sonrası verdiği endirekt serbest vuruş sonrası topu auta atan Caner Erkin Karma alanda Hürriyet'in bu konu ile ilgili sorusunu yanıtladı. Caner," hakem o anda bana pozisyonu anlattı. Geri pas nedeniyle endirekt serbest vuruş verdiğini söyledi. Bunun üzerine bir sakatlık nedeniyle oyun durmuş olduğu için topu dışarı attım. " dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, bu derbi maçının örnek alınması gerektiğini ve sadece futbol oynamak istediklerini söyledi. Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, son dakikalarda Dany'nin sarı kart gördüğü pozisyon sonrası topu dışarıya atma sebebini açıkladı.

Haberin Devamı

"BÖYLE BİR ŞEY YAPMAYI UYGUN GÖRDÜM"

Sarı lacivertli futbolcu, "Ben ilk önce pozisyonu anlayamadım. Frikik oldu diye topun başına geldim ve Tolga ağabey pozisyonu anlatmaya çalıştı. Ben de hakemi dinleyerek böyle bir şey yapmayı uygun gördüm. Sonra Beşiktaş takımı oyuna başladı" dedi.

BILIC'TEN CENTİLMENLİK

Derbide Caner'in centilmenliği konuşulurken bir centilmence olay da maç sonunda yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Bilic, maç bitiminde soyunma odası tüneline girdi ve futbolcuları bekledi. Tüm futbolcuları tünelde karşılayan Bilic başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm oyuncuların ellerini sıkıp tebrik etti. Bilic'in bu centilmenliği büyük takdir topladı

Haberin Devamı

MAÇTAN NOTLAR

Sezonun son derbisi geldi çattı...
Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor...
Düellonun bu kez çok farklı sonuçlara yol açacak.
Fenerbahçe kazanırsa bitime 4 hafta kala Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden ilk takım olma başarısı gösterecek.
Ev sahibi Beşiktaş galip geldiği taktirde, bir diğer ezeli rakibi Galatasaray önünde ikinci olup Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma amacına bir adım daha yaklaşacak.

Derbide Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında galibiyet alırsa aynı zamanda, kendisine ait, ligin en erken şampiyonu rekorunu geliştirecek. Lig tarihinde 1967-68 ve 1969-70 sezonlarında bitime 3 maç kala şampiyon olmayı garantileyen sarı-lacivertli ekip, derbi galibiyeti halinde bu kez 4 maç kala bu unvanı alacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekipte Fenerbahçe maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Pedro Franco, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Jermain Jones, derbide sarı kart görmeleri halinde, deplasmandaki Sivasspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
SADECE 8 BİN 123...

Fenerbahçe'de ise Beşiktaş maçı öncesi Kuyt ve Caner Erkin sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan iki futbolcu bugünkü maçta sarı kart görürse, 31. haftada Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

Kadroda yer almayan futbolcular da takım otobüsüyle stada geldi
F.Bahçe’de sakatlıkları bulunan Pierre Webo ve Egemen Korkmaz’ın yanı sıra yabancı sınırı nedeniyle kadroya giremeyen Cristian Baroni takımın kamp yaptığı otele gelerek ziyarette bulundu. Takım arkadaşlarına moral veren futbolculardan Cristian’ın beraberinde çocuklarını da getirdiği gözlendi. Kadroda yer almayan tüm oyuncular da takımın kamp yaptığı otele geldi ve takım otobüsüyle hep birlikte stada hareket edildi.

OTOBÜS KARTI İLE DERBİYE GİRDİLER

Kutlama programı yok
Fenerbahçe Beşiktaş derbisini kazanması halinde şampiyon olmasına rağmen herhangi bir kutlama programı yapmadı. Sarı-Lacivertliler maç sonu için herhangi bir organizasyon yapmazken, Samandıra Tesisleri’ne dönme kararı aldı.

Haberin Devamı

Yanal evine bayrağı astı
Fenerbahçe bu sezon açık ara farkla şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal, ayrıca Fenerbahçeliliğiyle de biliniyordu. Yanal, şampiyonluk kutlamalarına erken başladı. Evine dev bir Fenerbahçe bayrağı asan Yanal’ın oğlu Onur, “Biz hazırız şampiyonluğa” diyerek twitter’dan bir mesaj yayınladı.

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
STATTA OPERASYON

Ferit Şahenk maça geldi
Fenerbahçe Kongre Üyesi Ferit Şahenk Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kendi şirketine ait locada izledi. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu'ndan Şadan Gürtaş, Süleyman Sözen ile birlikte karşılaşmayı izleyen Ferit Şahenk’in oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.

Emniyetten kriz masasına itiraz
Karşılaşma öncesi stat çevresinde pasollig kartı kriz masası kurulmasına itiraz etti. Ve masaları toplattı. Emniyet görevlileri “Bize verilen emir ne ise onu uyguluyoruz. Passolig kartları kulüp binasında satılıyor. Sorunu olan kulüp binasına gitsin” demişi tepkilere neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!