Eğlencede transfer sezonu başladı

Biber Bar, Selma Şeşbeş’i transfer etti. The Beyond, şef Mehmet Yalçınkaya’yla anlaştı. &The Bar da Les Ottomans Otel’e taşındı.

Haberin Devamı

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Biber Bar, “yaza merhaba” dedi. Kış aylarında Nişantaşı’nda hizmet veren Biber Bar, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teki yazlık şubesini de hizmete soktu. Açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yeme, içme ve eğlence dünyasına giren ve yeni yatırımlarla sektörde büyümeyi hedeflediklerini söyleyen işadamı Onur Büyükalp; Cengiz Karavan ve Cihan Çobanoğlu’ndan sonra İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Selma Şeşbeş’i de Biber Bar’a transfer etti. Denize sıfır konumu ve Boğaz manzarasıyla haftanın yedi günü hizmet verecek olan Bebek Biber Bar, eğlencesiyle olduğu kadar lezzetli yemekleriyle de açılışa katılanlardan tam not aldı.

Kuş kondurdular
Akasya Alışveriş Merkezi’nin VIP katında “The Beyond” adlı bir mekân açıldı. Yemeklerinde tamamen doğal malzemeler kullanan ve “Çiftlikten masaya” sloganıyla hizmet veren mekânın açılışı, iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi. Mutfağı şef Mehmet Yalçınkaya’ya emanet edilen The Beyond, şaşırtıcı ve tematik mimarisiyle dikkat çekiyor. Tavanını delip geçen bir Akdeniz kuşu heykelinin bulunduğu mekânın mimarisi Erdem Şeker’e, duvar tasarımları ise Fransız sanatçı Cedric Menard’a ait.

Haberin Devamı

Fazıl Say’dan resital
Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, ilk kez BKM Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşuyor. Say, bu akşam vereceği konserde çalacağı klasik müzik eserleriyle müzik tutkunlarına keyifli bir gece yaşatacak.

Eğlencenin A La’sı
Emre Ergani’nin Nişantaşı Park Şamdan’ın içinde açtığı &The Bar, cumartesi günleri “Reserve Land” adlı partiler düzenliyor. “Reserve Land”e bu hafta “A La Şeyla” adlı partilerle adından söz ettiren Şeyla Ovadiya Karadeniz ev sahipliği yaptı. Bu arada Emre Ergani, Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal’la anlaştı. Kış aylarında Nişantaşı’nda hizmet veren &The Bar, bu yaz misafirlerini Boğaz’da ağırlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları