Yanlışın da yanlışı!

GALATASARAY, 10 kişi kalana kadar hep o bildiğimiz ‘güzel’ ekibe sahipti.

Haberin Devamı

Kırmızı kart sonrası, o ‘güzellik’ gitti. Yerine ‘isteksizlik’ geldi. Ama ‘güzelin de güzeli’ bir rakip vardı karşıda; Kasımpaşa... Hakan atıldı, Paşa’nın kazanma arzusu ikiye katlandı. Kasımpaşa, her dakika ayrı bir atakla Galatasaray kalesine indi.
Attıkları penaltı golünün yanı sıra, kaçırdıklarıyla rekor kırılırdı! Bugüne kadar Şota’nın ekibinin, bir maçta art arda böylesine net pozisyonları yakaladığını hiç mi hiç zannetmiyorum. Penaltı pozisyonunda Semih Kaya, Babel’in topu kapmasına mani olamazdı. Çünkü pozisyonu ters marke etti. Semih, “Düşersem, hakem bunu çalar” dese de beklediği olmadı. Pozisyonda faul olmadığını hakem Cüneyt Çakır süzdü.

HATALAR ZiNCiRi...

SAHADAKİ en istekli G.Saraylı oyuncu Sneijder’di. Bunun sebebi Dünya Kupası’na hazır gözükmek ve kendini göstermek de olabilir. Mancini’nin güvendiği dağlara adeta kar yağdı. Ceyhun orta alanda zayıf kalınca merkez savunma da tamamen çöktü. Mancini, genç Berk’in yerine Yekta’yı alıp orta alanı kalabalık tutmak istedi. Ama yanlışın da yanlışını yaptı.
Galatasaray’ın en açık olduğu yer, Ceyhun-Semih Kaya ikilisinin arasıydı. O bölge adeta ‘yol geçen hanı’ gibiydi. Sakın ha “Galatasaray 10 kişi kaldı diye kaybetti” demeyin. Takımdaki en kötüler içinde ‘gol umudu’ Umut Bulut başı çekti, gerçi diğer isimlerden de hiç ‘umut’ yoktu...

Yazarın Tüm Yazıları