Kanlı para

Güncelleme Tarihi:

Kanlı para
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 01:56

İzmir’in açıklarında 8 Suriyelinin boğularak ölmesi üzerine operasyon başladı. Şebeke üyesi A.K.’nin evindeki kasadan 6 defter, nakit 5.5 milyon Euro, 2.3 milyon dolar çıktı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Menderes ilçesi açıklarında, yasa dışı ülkeye giren 8 kişinin öldüğü tekne kazasıyla ilgili İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, MİT Bölge Başkanlığı’nın desteğiyle yasa dışı sınır geçişi organizasyona yönelik operasyon başlattı. Düzenlenen operasyonlarda N.K., A.K. ve Suriye uyruklu T.Y. ile F.S. gözaltına alındı.

1’i ÇOCUK 8 ÖLÜ

Şebekenin kasası olduğu bildirilen A.K.’nin evinde, son 4 aydaki yasa dışı sınır geçişi organizasyonlarından elde edildiği bildirilen 5.5 milyon Euro, 2.3 milyon dolar nakit, yasa dışı geçişleri sağlanan kişilerin isimleri ve bu kişilerden yapılan tahsilat bilgilerinin yer aldığı 6 defter ele geçirildi. Menderes ilçesinin Ürkmez ve Gümüldür beldeleri açıklarındaki Tavşan Adası yakınlarında geçen çarşamba yaşanan olayda Mariah isimli teknenin batması sonucu yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 1 kız çocuğu ve annesinin de aralarında olduğu 8 Suriyeli’nin cesedine ulaşılmış, 4 kişi de sağ olarak kurtarılmıştı.

Haberin Devamı

Muammer 7200 dolar Herkel 6200 Euro

Kasadan çıkan 6 defterde tek tek kaçmak isteyenlerin isimleri ve ne kadar alındığı yazıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!