Kumaştan hayaller gerçek sevinçler

Güncelleme Tarihi:

Kumaştan hayaller gerçek sevinçler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 01:35

İZMİR’in fark yaratan projesi ‘Mutlu Olalım’ çeşitli hastanelerde tedavi gören çocukları sevindirmeye devam ediyor. Bu kez hedefte ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ var.

Haberin Devamı

Firmaların katkısı

Şifa arayan minikler, Büyük Önder Atatürk’ün mirası bayramlarında, kendileri için el emeği, göz nuruyla dikilen balerin ve süper kahraman giysileriyle mutlu olacak. Mutlu Olalım Projesi’nin öncülük ettiği kampanyada giysiler Ege Üniversitesi’nin bahçesinde dikildi. Örünler Tekstil ve Hocazade gibi firmalar, rengarenk tül kumaşlarıyla katkı sağladı.

Her hafta salı günleri Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde, çarşamba günleri ise Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde kalan çocuklar için gerçekleştirdikleri oyunların öncesinde bağış giysi, oyuncak ve kitap dağıttıklarını anlatan Mutlu Olalım Projesi Başkanı Özlem Arman, “Gönüllülerimizle Ege Üniversitesi’nin bahçesinde bir araya gelerek tüllerimizi ve kahraman kostümlerimizi diktik. Biz de el emeği göz nuru bu hediyeleri buluşturmak için en az çocuklar kadar heyecanlıyız. Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!