Şeytan’tan yine bir ilk

Güncelleme Tarihi:

Şeytan’tan yine bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 01:35

ULUSALARARASI U12 Cup’ı bu yıl ikinci kez düzenleyen Altınordu ilk kez hayata geçirilen bir projeye de imza attı.

Haberin Devamı

Selçuk Efes Tesisleri’nde 6 ülkeden 10 takımın katıldığı muhteşem organizasyonda hakemler, minik futbolcuların centilmence hareketlerini yeşil kartla ödüllendirdi. Faulden sonra rakip oyuncuyu kaldıran, sakatlık esnasında topu taca atan, gole giden rakibini faulle durdurmayan oyunculara gösterilen yeşil renkli Fair-Play kartları tribündeki ailelerin büyük beğenisini kazandı.

Şeytan’tan yine bir ilk

Yağmur güzellikleri durduramadı

Altınordu’nun düzenlediği miniklere özel bir dünya kulüpler futbol şampiyonası niteliğindeki benzersiz turnuvanın ikinci günü, sabah saatlerindeki yağışa rağmen birbirinden güzel maç, gol ve gol sevinçlerine sahne oldu. Şampiyona bugün oynanacak maçlar ve kupa töreniyle noktalanacak.

Haberin Devamı

Şeytan’tan yine bir ilk

Şampiyonluk aşkına

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 4 haftaya en yakın rakibi Ankaragücü’nün 6 puan önünde lider giren Altınordu, bugün Bandırmaspor deplasmanına PTT 1.Lig’in kapısını sonuna kadar açmak için çıkacak. 17 Eylül Stadı’ndaki maç 14.30’da başlayacak. Altınordu’da eksik futbolcu bulunmuyor.

Ligde son 5 maçını kazanan Şeytan 69 puanda. Play-off’a oynayan güçlü Bandırmaspor ise 56 puana sahip. Şeytan bugün kazanırsa, haftaya evindeki Kızılcahamam randevusuna şampiyonluk turu için çıkacak. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Artık çok yakınında olduğumuz PTT 1. Lig hedefi için hatasız oynayarak kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

ALTINORDU 11'İ : Evren, Kemal, Sinan, Murat, Gökhan Yılmaz, Arif, Timur, Gökhan Karadeniz, Halil İbrahim, Engin, Taha.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!