Kaya Erdem ANAP’lı dostlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaya Erdem ANAP’lı dostlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 01:33

UZUN yıllar İzmir milletvekilliği, maliye bakanlığı ve TBMM Başkanlığı gibi görevlerde bulunan eski ANAP’lı Kaya Erdem, 16 yıl siyaset yaptığı arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ulucak Belediye eski Başkanı Ekrem Beşerler’in organizasyonuyla Alsancak’ta Eko Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısında yaklaşık 100 ANAP’lı, Kaya Erdem ile buluştu.

Haberin Devamı

ANAP iktidarı döneminde İzmir’e önemli yatırımların kazandırılmasında büyük payı olan Erdem, 1999’da siyaseti bıraktığını hatırlatarak şöyle devam etti:

“16 sene İzmir’de politika yaptım. Bu süreçte siyaset yaptığım arkadaşlarımla hep buluşmayı arzuluyordum. Bu arzuma kavuştum. Siyaset dendiğinde İzmir, İzmir dendiğinde politika yaptığım değerli arkadaşlarım aklıma geliyor. İstanbul’da yaşıyorum ve beni sık sık aramanızı bekliyorum” dedi.

Kaya Erdem ANAP’lı dostlarıyla buluştu

Siyasetin önemli ismi

Organizasyona ev sahipliği yapan Ekrem Beşerler ise Kaya Erdem’in Türkiye siyasetinde önemli bir isim olduğunu belirterek, “Bir vefa toplantısı yapalım istedim. Yaklaşık 15 yıl önce de benzer bir toplantı oldu ama bu kadar kapsamlı değildi. Bunu belli aralıklarla tekrarlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

KİMLER KATILDI

Kaya Erdem’e Vefa Toplantısı’na katılan isimlerin bazıları ise şöyle: Işılay Saygın, Canan Arıtman, Abdullah Kavuklar, Cemil Şeboy, Bilal Doğan, İlhan Kaya, Yılmaz Temizocak, Suat Çağlıyan, Fevzi Kahraman, Metin Öney, Ramiz Sevinç, Nevzat Çobanoğlu, Timur Demir, Ferhan Eroğlu, Hüseyin San, Metin Taşkın, Sait Demir, Kayhan Kumaş, İbrahim Güngör, Sedat Köse, Dursun Çetin, Hüseyin Özdilek, Şükrü Kayabaş, Can Melek, Ulus Üzbek, İbrahim Paker, Mehmet Gönen, Ali Büge.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!