Ich liebe dich Beate!

Güncelleme Tarihi:

Ich liebe dich Beate
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 16:05

Münih Yüksek Eyalet Mahkemesi'nde yargılanan Zschaepe'nin çok sayıda aşk mektubu aldığı bildirildi. Bunlardan birinin yazdığı mektuplarla NSU canisini rahatsız ettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Almanya'da 2000-2007 yıllarında 8'i Türk 10 kişiyi öldürmek, banka soymak ve bombalı saldırılarda bulunmak suçlamasıyla Münih Yüksek Eyalet Mahkemesinde, Nasynalsosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütünün üyesi olduğu gerekçesiyle başsanık olarak yargılanan Beate Zschaepe'nin çok sayıda aşk mektubu aldığı belirtildi.

Zschaepe'ye çok sayıda mektup gönderen bir kişinin Münih Yüksek Eyalet Mahkemesi'ne de mektup yazarak Zschaepe'yi ziyaret etmek için izin istediği belirtilen haberde, söz konusu kişinin Zschaepe'ye karşı derin sevgi beselediğini ifade ettiği kaydedildi. Zschaepe'nin ise avukatı aracılığıyla "rahatsız edici hayranının" kendisini ziyaret etmesini istemediğini mahkemeye bildirdiği kaydedildi.

Focus dergisinde yer alan haberde, 2011 yılından beri tutuklu bulunan Zschaepe'nin aşk mektuplarının yanı sıra evlenme teklifleri de aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

NSU üyeleri Uwe Böhnhard ve Uwe Mundlos, banka soygunu sonrasında polis takibine takılmalarının ardından 4 Kasım 2011 tarihinde bir karavanda ölü bulunmuş, zanlıların intihar ettikleri açıklanmıştı. Aynı gün Zwickau kentinde NSU'nun üçüncü üyesi Beate Zschaepe tarafından havaya uçurulan hücre evinde bulunan belgeler, terör hücresi ve eylemlerinin gün yüzüne çıkarılmasını sağlamıştı.

Üç kişilik NSU terör hücresinin hayattaki tek üyesi olan Zschaepe'nin yargılanması, Münih Yüksek Eyalet Mahkemesi'nde devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!