Yamanlar Lions 35 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Yamanlar Lions 35 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 01:42

İZMİR Yamanlar Lions Kulübü'nün kuruluşunun 35'nci yılı düzenlenen balo ile kutlandı.

Haberin Devamı


Karaca Otel'de Dönem Başkanı Mestan Tuncer'in ev sahipliğinde düzenlenen baloya, Uluslararası Lions 118-R Lions Dernekleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ziya Nazlı, kulübün geçmiş dönem başkanları ile CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. 35'inci yılda başkan olmanın farklı bir duygu olduğunu ifade eden, hayatta olmayan lionları anarak konuşmasına başlayan Mestan Tuncer, kuruldukları tarihten itibaren sınır tanımayan hizmet anlayışı, sevgi ve saygıyla hareket ettiklerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bir topluluk olduklarını söyledi. Tuncer, "Kulübümüzün 35 yıllık tarihine bakıldığında, adına yakışır, sayılması zor aktivitelere damga vurmuştur. Bundan sonra da insan unsuruna önem veren hızlı, çağdaş anlayış çerçevesinde bu devam edecektir. Uluslararası kuruluş LCIF tarafından 20 bin dolarlık fona kulübümüzün de 20 bin dolarlık katkısı ile toplamda 40 bin dolarlık yatırımla Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'yle protokol imzalanarak göz tembelliği ile ilgili ünitenin kurulumu tamamlandı ve testlere başlandı. Bu ay içinde açılışı gerçekleştirilecek" dedi.
Tuncer, bu yıl ilki gerçekleştirilecek "1'nci Lions Gençlik Yelken Kupası"nın Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında 17-18 Mayıs tarihleri arasında, ödül töreninin ise 19 Mayıs'ta yapılacağını belirtti.
Kurucu üye, geçmiş konsey başkanı Behçet Tunçok ve Lions 118-R Lions Dernekleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ziya Nazlı'nın gece ile ilgili konuşmalarının ardından sahneye davet edilen Milletvekili Alattin Yüksel ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a katılımları nedeniyle çiçek verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!