F.Bahçeli genç yıldız izleyenleri büyüledi

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeli genç yıldız izleyenleri büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 11:37

New York, Brooklyn Barclays Center’da sahaya çıkan Fenerbahçe Ülker Genç Takımının oyuncusu Ömer Faruk Yurtseven, oyun disiplini ve tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakırken "NBA maçlarının oynandığı salonda bulunmak, hatta basket oynamak, basketle yaşayan her gencin hayalidir. Bunu yaşadığım için çok mutluyum. New York’ta kaldığım 5 günlük süre içersinde basket adına inanılmaz şeyler yaşadım. 5 günlük eğitimin bana çok şey kattığını düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

NIKE’ın gurubu olan Jordan Brand Classic yarışmasının Uluslararası Oyunları’na katılmak için en iyi 10 oyuncu arasına seçilen Fenerbahçe Üker’in başarılı oyuncusu Ömer Faruk Yurseven, Salı günü Türkiye’den gelerek 2014 Jordan Brand Classic International Kampı’na katıldı.

Cuma günü öğle saatlerinde Brooklyn’de NBA maçlarının yapıldığı görkemli salonda siyah formayla (Black Jersey) sahaya çıkan oyuncumuz, 4 periyotta da kendine yer buldu. Coach Herman Harried’in etkili değişiklileri ile 4 periyot maçı önde götüren Black Jersey’liler son dakikalarda yapılan gereksiz faullerle maçı 71-74 kaybetti.

Brooklyn halkının ilgi ile izlediği maçtan hemen sonra ABD seçmelerine katılan oyuncuların maçı yapıldı. Özellikle çeşitli takımların menajerleri ile serbest çalışan birçok menajerin oyuncumuza salonda bulunan kişiler aracılığı ile telefon veya kart vermek istemeleri yüzünden küçük tartışmalar yaşandı. Salon güvenliğini sağlayan kişilerin aracı kişileri sahadan çıkartmasıyla problem çabuk çözülmüş oldu.

Haberin Devamı

Maç sonrası görüştüğümüz Ömer maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyerek "Gereksiz bir mağlubiyet yaşadık. Her şeye rağmen NBA maçlarının oynandığı salonda bulunmak, hatta basket oynamak, basketle yaşayan her gencin hayalidir. Bunu yaşadığım için çok mutluyum. New York’ta kaldığım 5 günlük süre içersinde basket adına inanılmaz şeyler yaşadım. Nike Türkiye’den Onur Yüksel ve Zeynep Ongun benimle çok ilgilendiler. Baltimore’unkoçu Herman Harried bana çok yardımcı oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!