Susan Miller - Sürprizlere hazırlıklı olsun

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Sürprizlere hazırlıklı olsun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 11:28

Bu hafta kariyerlere dikkat edilmeli. Sürprizlere hazırlıklı olun!

Haberin Devamı

26253781

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81733/2/1/26253781/susan-miller-20012013

İş hayatı odaklı bir döneme giriyoruz

KOÇ
HAMLE ZAMANI

Kariyerinizi, ev yaşantınızı ve romantik ilişkilerinizi etkileyecek güçlü bir hamle yapmak için doğru zaman. 23 - 26 Nisan arasında para konularıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Satürn ve Venüs’ün mükemmel uyumu bu aralar yapmak istediğiniz değişikler konusunda size destek olacaktır.

BOĞA
YARATICILIK ARTIYOR
Ayın terazi burcuna geçmesi işyerinizde bazı tersliklere sebep olacak. Bu hafta bir iş arkadaşınızın ayak oyunlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olursanız bu süreci bir sıkıntı yaşamadan atlatacaksınız. Ayın 23’ünden itibarense yaratıcılığınız tavan yapacak.

İKİZLER
KARİYER SIÇRAMASI
Bu aralar ekonominizi kontrol altında tutmanızda fayda var. 24 Nisan’dan itibaren yeni bir iş için görüşmeye girebilirsiniz. Ancak bir kariyer sıçraması söz konusu değilse bu fırsatı daha iyi bir zamanda kullanmak için saklayın. 28 - 29 Nisan’daki büyük tutulmanın sağlınızda bazı yansımaları olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
SOSYAL HAREKETLİLİK
Önümüzdeki hafta sosyal hayatınız oldukça hareketlenecek. Eski arkadaşlarınızla vakit geçirmek için daha çok fırsat bulmanın yanı sıra yeni insanlarla da tanışacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa bu hafta partneriniz açısından zor geçecek. Özellikle 21 - 23 Nisan arasında kıskançlık krizleriyle karşılaşabilirsiniz.

ASLAN
İŞE ODAKLANIN
Kariyerinizin heyecan verici bir evresine giriyorsunuz. 10’uncu evinizdeki yeni ay ın size başarı ve şöhret getirmesi çok muhtemel. Bu hafta işinize odaklanmalısınız. Hayatınızın fırsatı kapınızı çaldığında hazır olmanızda fayda var. Seyahat etmekten kaçınmanızdaysa özellikle yarar var.

BAŞAK
EKONOMİYE DİKKAT
Zam istemek için yanlış zaman. Bu hafta ekonominizi dikkatli idare edin. Bu haftanın sonuna doğru maddi anlamda işler biraz rayına girecek. Venüs ve Satürn’ün yumuşak etkisinden faydalanarak romantik bir akşam yemeği için fırsat yaratabilirsiniz.

TERAZİ
ENERJİ PATLAMASI
Partneriniz ya da eşiniz bu hafta desteğinize ihtiyaç duyacak. Özellikle 21 -23 Nisan arasında kariyeriyle yaşadığı sıkıntılara karşı ona yardımcı olmalısınız. Diğer yandan sizin iş hayatınız oldukça iyi gidiyor. Bu aralar finansal anlamda bir sıçrama yapmanız çok muhtemel. Mars’ın bu ay sizin burcunuzda olması da fiziksel enerjinizin üst seviyeye çıkmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

AKREP
SÜRPRİZLERE GEBE
İş ortamınızda belirsizlik hakim. Kariyer anlamında sürprizlerle dolu bir hafta olabilir. Yaratıcı aktivitelere odaklanın. Aşk hayatınızda biraz özenli olmanız gereken bir zaman dilimine giriyorsunuz. İyi bir dinleyici olmanız gerekiyor. Seyahate çıkmak için çok uygun bir dönem değil.

YAY
RİSK ALMAYIN
Riskli ve fazla yaratıcı fikirlerinizi bir süreliğine erteleyin. İş yerinizdeki önceliğiniz bütçe kontrolü olmalı. Önümüzdeki hafta boyunca hayatın her alanında ‘bekle ve gör’ taktiğini uygulamanız sizin için en iyisi olacaktır.

OĞLAK
BİRAZ SABIR
Evde ve iş hayatınızda ortaya çıkabilecek ani değişiklikler sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Değişmesini istediğiniz şeyleri değiştirememenin sizi üzmesi normal ama aslında bu sadece geçici bir durum. Biraz sabır ederseniz birkaç ay sonra işyerin daha iyiye gittiğini göreceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA
DEĞİŞİM KAPIDA
Kafanızı bir süredir meşgul eden ailevi bir mesele çözüm sürecine girecek. 21 - 23 Nisan arasındaki iki gün biraz zorlu geçebilir. Ama endişelenmenize gerek yok, değişim kapınızda ve güzel şeyler sizi bekliyor. Ekonomik olarak durumunuz daha da iyiye gidecek.

BALIK
ZOR GEÇEBİLİR
Bu hafta ekonomik anlamda beklenmedik gelişmelere gebe. Sizin için ayın en zor günün Mars’ın (güç) Uranüs (sürpriz) ile karşı karşıya geldiği 23 Nisan olacak. Ancak gelecek olan sürprizin hoş bir sürpriz olma ihtimali de var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!