Sahnede Peynirli Yumurta

Güncelleme Tarihi:

Sahnede Peynirli Yumurta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 01:38

Ruhi Bey Sahnesi tiyatro topluluğu pazartesi günü galasını yapıyor.

Haberin Devamı

Sevda Şener Ankara’da yeni kurulan Ruhi Bey Sahnesi açılışını Özge Öztürk’ün yönetmenliğini, Oğul Aşkın’ın yönetmen yardımcılığını, Başak Vural ve Burak Küçükosman’ın da oyunculuğunu yaptığı Peynirli Yumurta adlı oyunla yaptı. Bir barda çalışan garson kızla, barın kapanma saatinden kısa bir süre önce oraya gelen müşteri arasında geçen oyun, modern insanın güvenden yoksun ilişkileri üzerine yepyeni söylemler getiriyor.

SADECE BİR GECE

Garson kız aslında bir fizyoterapist; ancak İtalya’dan geri dönmeyen kocasından kalan tek parçası olan çocuğu için mesleğini bırakıp çalışmak zorunda kaldığı için, tek isteği güvenli bir hayat kurmak. Bara gelen müşteri ise aynı akşam sevgilisi tarafından terk edilmiş, gördüğü ilk kadınla o gece beraber olamak ve yalnız hayatına hovardaca bir giriş yapma derdinde.
Ruhi Bey Sahnesi 2014 yılında Ruhi Bey Meyhanesi’nin müdürü Gökhan Tuncay’ın girişimi, mekan sahibi Sacit Çetiner’in desteği ve mekan çalışanlarının, özellikle Mahir Can’ın tüm teknik işlerin sorumluluğunu almasıyla Ankara’daki ilk bar tiyatrosu olarak “Tiyatro her yerde yapılabilir!” düşüncesiyle faaliyete geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!