Başlama vuruşu Avcı ve Hagi’den

Güncelleme Tarihi:

Başlama vuruşu Avcı ve Hagi’den
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 01:35

ALTINORDU’nun düzenlediği 2. Uluslararası U12 Turnuvası, Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi’nin de katıldığı organizasyonla başladı.

Haberin Devamı

Selçuk-Efes Tesisleri’ndeki turnuvada Altınordu’nun yanı sıra Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Almanya’dan Hoffenheim, Fortuna Dusseldorf, Hollanda’dan Twente, Brezilya’dan Futbol Talentos Sao Paolo, Danimarka’dan Brondby ve Romanya’dan Hagi Football Academy takımları şampiyonluk arayacak.

Turnuvanın başlama vuruşunu Abdullah Avcı, Hagi, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, çocuklarla birlikte yaptı. Pazar günü sona erecek turnuvada takımlar toplam 45 maç oynayacak. Çocuklar organizasyonda Altınordu Fikir Atölyesi’nin hazırladığı çeşitli oyunlarla eğlenecek. Hagi, en önemli yatırımın çocuklar olduğunu belirterek, “Seyit Mehmet Özkan’ı bu organizasyondan dolayı kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

Başlama vuruşu Avcı ve Hagi’den

Hagi, “Türkiye’ye dönmek isterim”

ALTINORDU’nun 2. Uluslararası U12 Turnuvası’na katılan Gheorghe Hagi, Türkiye’de yeniden görev almayı istediğini söyledi. Kariyerinin son 5 yılını Galatasaray’da geçiren, sarı-kırmızılıları 2 yıl, Bursaspor’u 1 yıl çalıştıran teknik adam, “Türkiye’de oynadığım zamanlarda Avrupa’da Galatasaray ile elde ettiğimiz başarıları tekrarlayan çıkmadı. Bu başarılar tekrarlanmalı. Burada çok iyi yıllar geçirdim. İleride tekrar bir Türk takımında görev yapmak isterim” dedi. Fenerbahçe’nin iyi bir sezon geçirdiğini belirten Hagi, Galatasaray’ın Mancini yönetimindeki performansı için ise yorum yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!