Yazarla okuru buluşturan fuar

Güncelleme Tarihi:

Yazarla okuru buluşturan fuar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 01:45

TÜM Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile bu yıl 19'uncusu düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, bugün İzmirli okurlarla buluşacak.

Haberin Devamı

Uluslararası Fuar Alanı'nda, 405 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen fuarda dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuklara yönelik yaklaşık 145 etkinlik gerçekleştirilecek. Feyza Hepçilingirler, Doğan Hızlan, Gülten Dayıoğlu, İlber Ortaylı, Canan Tan, Muzaffer İzgü, Füruzan, Ercan Kesal, Murathan Mungan, Yılmaz Özdil, Can Dündar, Ayfer Tunç, İlker Başbuğ, Deniz Kavukçuoğlu, Sunay Akın, Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Mustafa Balbay, Uğur Dündar, Doğu Perinçek, Ahmet Telli, Erdoğan Aydın, Yekta Kopan, Enver Ercan, Erendiz Atasü, Ayşe Kulin, Onur Öymen, Aslı Tohumcu, Behiç Ak, Bülent Habora, Nihat Behram ve pek çok değerli yazarla şair etkinlikle de konuk olacak. 19'uncu İzmir Kitap Fuarı'nın onur konuğu, yazar Feyza Hepçilingirler olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Yazarla okuru buluşturan fuar


Türk şiirinin önemli isimleri Orhan Veli ve Oktay Rifat'ın doğumlarının 100, Melih Cevdet Anday'ın 99. yaşı nedeniyle fuarın teması ‘Garip Şairleri 100 Yaşında' olarak belirlendi. ‘Garip Şairleri 100 Yaşında Sergisi'nin yanı sıra şiir dinletileri ve söyleşiler gerçekleştirilecek. Fuarın diğer sergisi ise Yapı Kredi Yayınları tarafından düzenlenen ‘Sakın Şaşırma: Orhan Veli 100 Yaşında' sergisi olacak.
Girişin ücretsiz olduğu fuar, her gün 11.00-20.00, kapanış günü 27 Nisan’da ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!