Lisede korku dolu anlar

Güncelleme Tarihi:

Lisede korku dolu anlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 01:45

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından liseye av tüfeğiyle ateş açıldı. Okulun güvenlik görevlisi Muhittin Ekici, oturduğu klübenin kırılan cam parçalarının başına isabet etmesiyle yaralandı. Gece etüdünde olan 20 öğrencinin bulunduğu sınıfın camı ile okulun duvarlarına da domdom kurşunları isabet ettiği görüldü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 22.00 sıralarında, ilçeye bağlı Hacıbektaşlı Mahallesi'nde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi bilinmeyen bir nedenle elindeki tüfekle liseye 4 el ateş açtı. Açılan ateşte kulübede oturan güvenlik görevlisi 55 yaşındaki Muhittin Ekici, kırılan cam parçalarının başına isabet etmesiyle yaralandı. Ayrıca bir domdom kurşunu gece etüdünün yapıldığı, 20 öğrencinin bulunduğu 9-B sınıfının camı ve okulun duvarlarına isabet etti. Camı parçalayıp sınıfın içinden geçen domdom kurşunu koridorun duvarına saplandı. Büyük panik yaşayan öğrencilerden şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri, başından yaralı Ekici'yi, ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten jandarma ekipleri, saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!