Bettina Wullf: Normale Döndüm

Güncelleme Tarihi:

Bettina Wullf: Normale Döndüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 13:18

Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'tan ayrılan Bettina Wulff, çok zor bir yıl yaşadığını, şimdi normal hayata döndüğünü anlattı.

Haberin Devamı

Bir zamanların First Lady'si Bettina Wulff çok zor bir dönem geçirdiğini, şimdi normal bir yaşam sürdüğünü söyledi.

WDR televizyonuna konuşan Bettina Wulff, Berlin'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı Bellevue'deki dönemi özlemle andığını, sarayda çok güzel bir zaman geçirdiğini anlattı.

Christian Wulff'un cumhurbaşkanlığından istifa etmesinin ardından çok zor günler geçirdiğini söyleyen Bettina Wulf, bir yıl boyunca psikolog olan bir arkadaşının büyük yardımını gördüğünü, onunla uzun uzun konuşmalar yaptığını, bir yıl içinde zoru yenerek normale döndüğünü belirtti.

SICAK SÖZLER

Zoru yenmede spor ve bahçe işleriyle uğraşmanın da önemli payı olduğunu söyleyen Bettina Wulff, şimdi sakin ve düzenli bir hayat kurduğunu anlattı.

Bettina Wulff, eski eşi Christian Wulff için sıcak sözler sarfetti. Her insanın bir dışı, bir özeli bir zayıf yanı vardır diyen Bettina Wulff, eşinin de bu özellikleri olduğunu belirtti ve “Bizim birbirimize aşık olmamızın nedenlerinden birisi de mutlaka buydu” dedi.

Haberin Devamı

Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, hakkında yolsuzluk suçlamaları nedeniyle 2012 şubatında istifa etmiş ve çiftler 2013 başında ayrılmıştı. Christian Wulff mahkemede aklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!