Yılmaz Vural: Kazanmak için oynayacağız

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vural: Kazanmak için oynayacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 12:31

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, pazar günüz deplasmanda oynayacakları Ankaraspor'un gücünün farkında olduklarını söyledi, "Kazanmak için oynayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Ankara'dan 3 puan alarak dönmenin hesabını yaptıklarını vurgulayan Yılmaz Vural, "Teknik heyetimiz Ankaraspor'un maçlarını takip etti. Şu an demoralize olmuş bir ekibe karşı oynayacağız. Ama her ne olursa oldun küçümsenmeyecek bir ekip. Bizlerde idmanlarda bu maç için oyun sistemimiz üzerinde çalıştık" diye konuştu.

KAHRAMANLI: "HEDEFİMİZ GALİBİYET"
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak play off'u garanti altına almak istediklerini söyledi. Takım olarak tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu ifade eden Başkan Kahramanlı, "Biz teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ankara'dan getireceğimiz bir galibiyet, her şeyi yoluna sokacak. Kafamız rahatlayacak ve play off'a daha sıkı bir şekilde hazırlanmaya başlayacağız" dedi.
Başkan Kahramanlı, özellikle play off maçlarında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bu nedenle taraftarların dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Başkan Kahramanlı, uyarılarda bulunurken, "En ufak bir olumsuz tezahüratta bile sahamız kapanacak. O nedenle herkes duyarlı olsun. Takımımızı bu önemli maçlarda yalnız bırakmayın" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!