Hakan Çalhanoğlu 5 büyük sırrını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğlu 5 büyük sırrını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 10:44

Hamburg formasıyla attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu, başarısının sırrını Bild gazetesine açıkladı.

Haberin Devamı

Takımının kümede kalma mücadelesine büyük katkı sağlayan, Chelsea ve Liverpool gibi takımların radarına giren Hakan, antrenmanlardaki çalışma hırsıyla da büyük beğeni topluyor. Son 7 maçta 5 gol atan futbolcu son şut çalışmasında vurduğu topu patlatınca bir kez daha gözlerin üzerine çevrilmesini sağladı. Yaşamına büyük önem veren futbolcu 24 saatini nasıl geçirdiğini ve başarıya giden yolu Alman gazetesine anlattı.

1) İyi beslenme: Aldığım gıdalara çok dikkat ediyorum. Güçlü bir vücudumun olması gerekiyor ve onun da sağlıklı yiyeceklerle beslenmesi lazım.
2) Düzenli uyku: Çok önemli. Maçlarda doğruları yapabilmem için dinlenmiş olmam gerekiyor.
3) TV’de çok maç izlemek: Futbol maçlarını izlemek benim için en önemli hazırlıklardan biri. Aynı zamanda küme düşmeme mücadelemizde oyalayıcı oluyor. Boş zamanlarımda sadece futbol izliyorum. Harika bir şey.
4) Aile ve arkadaşlarla telefon görüşmesi: Sevdiğiniz insanlarla temas kurmanız gerekir. Özellikle en iyi arkadaşım Ravi ile konuşmalarım bana çok yardımcı oluyor.
5) Tecrübeli oyunculara inanç ve saygı: Rene Adler, Rafael van der Vaart, Heiko Westermann gibi deneyimli oyuncular bize yol gösteriyorlar. Onları dinleyerek saha içinde başarılı olmaya çalışıyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!