Gençlerbirliği’nde Serkan iddialı dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği’nde Serkan iddialı dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 01:58

3.5 aylık aranın ardından takıma katılan oyuncu, futbolumuzdaki bek sorununa çare olmayı amaçlıyor. Gençlerbirliği’nin sağ kanat savunucusu, Teknik Direktör Özdilek’ten forma beklediğini belirtip, “Ertelemek zorunda kaldığım hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. 24 yaşındayım ve milli takım için kendimi göstermeye çalışacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakatlığının ardından 3,5 ay sonra sahalara dönen Gençlerbirliği’nin savunmacısı Serkan Kurtuluş, form grafiğini artırıp Türk futbolunda yaşanan bek sıkıntısına çare olmayı hedeflediğini söyledi.
Futbolcu kasık yırtığı (Osteitis pubis) teşhisiyle ameliyat olan 24 yaşındaki sağ bek, yeniden şans bularak ertelemek zorunda kaldığı hedeflerini gerçekleştirmek istiyor.
Kurtuluş, uzun süre ağrılarla oynadığını, ancak artan sancılara daha fazla dayanamadığından ameliyat masasına yatmak zorunda kaldığını dile getirip, şunları söyledi:
“Yeniden futbola döndüğüm için mutluyum. Futboldan ayrı kaldığım dönemlerde mental olarak zor günler geçirdim. Sakatlığı atlattım ve kadroya girmeye başladım. Gün geçtikçe daha da güçleniyorum. Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in şans vermesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Türkiye’de her iki tarafta da bek sıkıntısı yaşıyoruz. Milli takım düzeyinde oynayabilecek sadece 2-3 bek var. Daha 24 yaşındayım, tekrar kendimi göstermek istiyorum. Daha iyi hedeflere ulaşabilmek için oynamak önemli. İyi oynadığım dönemde sakatlık yaşadım. Bu beni geriye attı ama daha uzun süre var. İnşallah, seneye daha iyi bir Serkan Kurtuluş izletirim.”

Haberin Devamı

AVRUPA HEDEFİ BİTMİŞ DEĞİL

Takımın performansını da değerlendiren genç savunma oyuncusu, şöyle devam etti:
“Mehmet Özdilek ile birlikte çıkışa geçtik. İnişli çıkışlı dönemler bizim takımda hep oluyor. Ligde kırılma maçlarını kaybettik. Yukarıyı hedeflediğimiz zamandaki maçlarda genelde mağlup olduk. Trabzonspor maçı kırılma haftasıydı. Rakibimizi yenseydik puanımızı 40 yapacaktık. UEFA Avrupa Ligi hedefimiz olabilirdi. Şu an da bitmiş bir şey yok. Avrupa hedefimiz bitmiş değil. 5’te 5 yaparsak hedefimize ulaşabiliriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!