Çeşme’nin referansı

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’nin referansı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 01:51

Türkiye’nin en köklü turistik tesisi Altın Yunus Resort & Thermal Otel, sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

TATİL cenneti Çeşme’nin köklü tesislerinden Altın Yunus, Avrupa Yelken Şampiyonası’nın ev sahipliğini üstlenerek uluslararası arenada gözlerin ilçeye çevrilmesini sağladı. 2014 yazına hızlı bir başlangıç yapmak için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Yaşar Holding Turizm Koordinatörü Tayfun Başkurt, çok renkli
ve aktif bir sezonun kendilerini beklediğini belirtti.

Alman ilgisi arttı

İzmir turizminin yeni bir hareketlenme dönemine girdiğini, iç pazarın yanı sıra dış pazarı özendirici çalışmalardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Başkurt, “Bölgemize yeni pazarlar kazandıracak yoğun çalışmalar içerisindeyiz. 2014 yılı geçen yıla göre daha verimli geçecek. Özellikle Almanya pazarının Ege Bölgesi’ne ilgisi çok arttı. Berlin ITB Fuarı’nda aldığımız bilgiler doğrultusunda bu pazarın bölgemizde yüzde 6 büyüdüğü görülüyor. Almanya, Hollanda, Danimarka ve diğer İskandinavya ülkelerinden özellikle kış aylarında gündeme gelen termal turizme ve kongre merkezimize ilgi büyük. Otelimizin kuruluş aşamasında mimari destek aldığımız Danimarka ile birçok bağlantımız mevcut. Şu an itibari ile iki Danimarkalı grubun konfirmesi sağlandı” şeklinde konuştu. ? (DHA)

Haberin Devamı

ŞAMPİYONAYA EVSAHİBİ

Çeşme Altın Yunus’un Haziran ayında çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını söyleyen Başkurt, “Bu sayede otelimizin yanı sıra, bölgenin reklam ve tanıtım faaliyetlerine de ciddi katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Başkurt, 26 Haziran-5 Temmuz arasında düzenlenecek RS X Olimpic Wind Surfing Class Avrupa Yelken Şampiyonası’nın organizasyonunu üstlenen Çeşme Altın Yunus’un 40 ülkeden 250’si yarışçı olmak üzere yaklaşık 700 katılımcıyı ağırlayacağının bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!