İlkay Gündoğan'ın sağlık durumu düzeliyor

Güncelleme Tarihi:

İlkay Gündoğanın sağlık durumu düzeliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 14:32

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Türk kökenli futbolcu İlkay Gündoğan'ın sağlık durumunun düzelmeye başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Bild gazetesinde “Dünya Kupası için yeni bir umut mu?” başlığıyla yer alan haberde, 245 günden beri sırtındaki rahatsızlık nedeniyle forma giymeyen İlkay Gündoğan'ın pazartesi günü yeniden antrenmana çıktığı ifade edildi.

Tedavisi için Gündoğan'ın İspanya ve Ukrayna'da doktorlara gittiği belirtilen haberde, Gündoğan'ın sağlık durumunun Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'na 56 gün kala iyiye gittiği kaydedildi.

Borussia Dortmund'un sportif direktörü Micheal Zorc, Gündoğan'ın iyi yolda olduğunu belirterek, bundan dolayı Gündoğan'ın kesin bir şekilde Dünya Şampiyonası'na gidemeyeceği konusunda bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.

Gündoğan da rahatsızlığının düzelmeye başladığını belirterek, gelecek günlere olumlu baktığını söyledi. Gündoğan, en son 2013 yılının Ağustos ayında Paraguay'a karşı oynanan milli maçta forma giymişti.

Öte yandan, Borussia Dortmund ile sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatan Gündoğan'ın yeni sözleşmesinde yıllık ücretinin 2,5 milyon avrodan yaklaşık 4 milyon Euro'ya yükseltildiği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!