Fenerbahçe'de derbi mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede derbi mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 16:39

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, 20 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak lider Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde büyük bölümü basına açık antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. Basına kapalı son bölümde ise oyuncuların taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı belirtildi. Ersun Yanal'dan izin alıp eşiyle Belçika'ya gittiği için dünkü antrenmanda yer alamayan kaleci Volkan Demirel, bugünkü antrenmana katıldı.

Antrenmanda, tedavilerine devam edilen Egemen Korkmaz'ın yanı sıra sol ayak bileğinde kısmi yırtık bulunan ve yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Webo yer almadı. Arka adalesinde sertleşme olan Caner Erkin'e, fizyoterapist eşliğinde ayrı bir program uygulanırken, Gökhan Gönül de takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, sarı-lacivertli futbolcular antrenman öncesi Hayriye Kemal Kusun Özel Uygulama Okulu'ndan gelen engelli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaptan Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş eşofmanı giymiş engelli bir genç ile yakından ilgilenmesi ve hafta sonu oynanacak derbi maç öncesi bu gencin takımına başarı dileğinde bulunması dikkati çekti. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!