Buzun yıldızlarından unutulmaz gösteri

Güncelleme Tarihi:

Buzun yıldızlarından unutulmaz gösteri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 11:44

Buz dansında Türkiye'yi temsil eden ilk çift olarak tarihe geçen Alper Uçar ve Alisa Agafonova, nefes kesen gösterilerini İzmir Optimum'da sergiledi.

Haberin Devamı

Dünya ve Avrupa şampiyonalarının yanı sıra Kış Olimpiyatları'nda ve Üniversite Olimpiyatları'nda başarıyla yarışan yıldız sporcular, ilk kez geldikleri İzmir'de yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Alisa ve Alper, Optimum Outlet ziyaretçilerine özel gösterilerinde lirik ve jazz temalı performanslarının ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinin müzikleri eşliğinde gerçekleştirdikleri buz dansıyla izleyenleri büyüledi.

Ülkemize buz pistinde ilk kez gümüş madalya kazandıran genç ve başarılı sporcular, sempatik tavırlarıyla da gönülleri fethetti. Artistik figürlerin yanında zorlu ve riskli hareketleri nefeslerini tutarak izleyen Optimum ziyaretçileri, gösterinin sonunda başarılı çifti çiçek yağmuruna tuttu. Spor ve estetiği buzun üzerinde danslarıyla buluşturan genç yıldızlar, buz patenine gönül veren ve gösteriyi hayranlıkla izleyen minik öğrencilere de örnek oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!