Başsavcı hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Başsavcı hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 01:51

DENİZLİ'de, 1 yıldır kanser tedavisi gören 47 yaşındaki Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

2011 yılının Haziran ayında Sivas Cumhuriyet Başsavcısı iken Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan, evli ve 3 çocuk babası İsmail Alkan, bir yıldan bu yana kolon kanseri tedavisi görüyordu. HSYK'nın 21 Ocak 2014 tarihli kararnamesiyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Alkan'ın, sağlık durumu nedeniyle atama kararı durduruldu.

Yaklaşık bir yıldan bu yana tedavi süreci devam eden Alkan, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Alkan'ın ölüm haberi Denizli Adliyesi ve hukuk camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Alkan için bugün saat 10.00'da Denizli Adliye Sarayı'nda tören düzenleneceği, cenazesinin Cuma günü Yozgat Yerköy'de Cuma Namazı'nı takiben kılınacak namazın ardından memleketi Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesi'ne bağlı Demirli Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu da internet sitesinden Alkan'ın ölümüyle ilgili taziye mesajı yayınladı. Alkan'ın vefatının açıklandığı meszajda, 'Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz' denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!