Antalya'da feci kaza: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Antalyada feci kaza: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 06:45

ANTALYA’da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydan gelen kazada, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen TIR’ın altına girdi. TIR ve otomobil alev topuna dönerken, otomobildeki 5 kişi diri diri yanarak öldü, TIR şoförü ise yaralı kurtuldu. Kaza nedeniyle Antalya- Kemer Karayolu 5 saat ulaşıma kapandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 02.20 sıralarında Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Liman Kavşağı’nda meydana geldi. Antalya’dan 2’si kız 4 arkadaşıyla Kemer’e gitmek üzere yola çıkan 29 yaşındaki Emrah Bülbül, yönetimindeki 05 RD 419 plakalı otomobil ile aşırı hız yaparken direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüje giren ve yaklaşık 60 metre burada giden otomobil, Liman’dan çıkan ve Kemer yoluna dönmek üzere kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen Galip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı TIR’ın yakıt deposunun bulunduğu bölüme hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil ve TIR bir anda yanmaya başladı. Alev topuna dönen TIR’ın sürücüsü Galip Asker hafif yaralı halde araçtan çıkarken lüks otomobilde bulunan 5 kişi aracın içinde yanarak öldü.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle yol 5 saat trafiğe kapatılırken otomobil içinde yanarak ölenlerin sürücü Emrah Bülbül, 31 yaşındaki Erol Türkmen, 26 yaşındaki Mercan Ender, 31 yaşındaki Masun Doğan ve yaşı tespit edilemeyen Zeynep Tıraş olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerinin güçlükle otomobilden çıkardığı cesetler Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DEPODA 550 LİTRE MOTORİN VARDI

Kazada yaralanan ve sağ kaşı çatlayan TIR sürücüsü Galip Asker, aracının yakıt deposunu dün akşam doldurduğunu, kaza sırasında depoda 550 litre motorin olduğunu söyledi. Sürücü Asker, "Kırmızı ışıkta dururken tomobil yandan geldi altıma girdi. Alevler arasında kendimi güçlükle dışarı attım" dedi.

Kaza yerinde inceleme yapan polis, kaza sırasında otomobilin sürücüsünün Emrah Bülbül olduğunu, daha gönce geçirdiği trafik kazasında sol ayak bileğine takılan platinden ve cesedin bulunduğu yerden tespit etti.

ASKER ARKADAŞIYLA BULUŞTU

Amasya’da babasının oto galerisi bulunan Emrah Bülbül’ün arkadaşı Erol Türkmen ile birlikte önceki gün yola çıktığı, Samsun’a gidip kız arkadaşları Mercan Ender’i aldıktan sonra Antalya’ya geldikleri belirtildi. Üç arkadaşın Erol Türkmen’in asker arkadaşı Masun Doğan ve Zeynep Tıraş ile Antalya’da buluştuktan sonra Kemer’e gitmek üzere yola çıktıkları saptandı.

Haberin Devamı

Ölenlerden evli ve 2 yaşında erkek çocuk babası Masun Doğan’ın ailesi ve yakınları, kazayı öğrenir öğrenmez Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Doğan’ın eşi ve kızkardeşi sinir krizleri geçirdi.

Ölenlerden Erol Türkmen’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel sayfasında sık sık otomobille hız yaparken kadranı gösteren fotoğraflar paylaştığı görüldü.

Polisin, kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

ÖLDÜĞÜ SÖYLENEN ZEYNEP TIRAŞ YAŞIYOR

Antalya’da dün gece yarısı meydana gelen kazada aynı araçta yanarak ölen 5 kişi arasında adı geçen Zeynep Tıraş’ın otomobilde bulunmadığı, arkadaşlarıyla en son telefonda görüştüğü için araçta sanıldığı ortaya çıktı. Cesetler yandığı için kimlik belirlenmesinde güçlük çekildiği, otomobilde yaşamını yitiren 5’inci kişinin Ali Armağan olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bu sabah saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki Adli Tıp Kurumu morguna gelen ölenlerin yakınları, cenazeleri teslim almak için öğle saatlerine kadar bekledi. Masun Doğan’ın eşi Büşra ve kız kardeşi Muhsine sinir krizi geçirirken, yakınları sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi.

Otopside, bir turizm firmasında muhasebeci olan Masun Doğan’ın bacağındaki platin sayesinde kimliği tespit edilirken, bir sitede kapıcılık yapan Ali Armağan’ın kimliği ise babası tarafından dişlerinden tespit edildi. Öğle saatlerinde Masun Doğan’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Ali Armağan’ın cenazesinin ise Isparta’da defnedileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!