Ödüllü yeniliklerle 95 ülkeye ihracat

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü yeniliklerle 95 ülkeye ihracat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2014 01:08

ELKON Beton Santralları, inovasyon departmanları ile rekabette büyük avantaj sağlıyor. Elkon’un, bu kapsamda ürettiği ‘Mobil Beton Santrali, Kış Koşullarına Uygun Beton Santrali, Kompakt Beton Santrali’ gibi bir çok ürünü sektörde ilk oldu.

Haberin Devamı

Firma son olarak “Dünyanın En Büyük Mobil Beton Santrali” olan Elkon Mobile Master-150 Elephant Mobil Beton Santrali’ni üretti ve bu ürünü 2012’de Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde “İyi Tasarım Ödülü” aldı. Elkon Mobile Master-150 Elephant, tek çevrimde 4.5 metreküp sıkıştırılmış beton üretebilen Elkon Twinshaft mikseri ile saatte 140 metreküp sıkıştırılmış beton yapıyor. Birden fazla mobil beton santralinin yapacağı işi tek başına yapıyor ve sabit beton santrallerine göre avantajlarıyla dikkat çekiyor. Firma, Elkon Mobile Master-150 Elephant için patent başvurusu da yaptı ve fikri haklarını koruma altına aldı.

RUSLARDAN ÖDÜL ALDI

Elkomix-35 Quick Master Kompakt Beton Santrali de 2010’da Üstün Tasarım Ödülü almıştı. Çok kolay taşınabilen ve 1 günde kurulabilen Elkomix-35 Quick Master için de patent başvurusu yapan firma bu üründeki inovatif çözümleri nedeniyle Rusya’da da “ALTIN ZEUS” ödülüne layık görüldü. Elkon, 95 ülkeye ihracat yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!