Paşa Passolig’den daha iyi para istiyor

Güncelleme Tarihi:

Paşa Passolig’den daha iyi para istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 19:39

Spor müsabakalarında e-bilet uygulaması başladı. Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig’deki 37 kulübün 35’i Passolig firmasıyla anlaşırken Fenerbahçe’nin yanı sıra Kasımpaşa da henüz imza atmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 320 bin Fenerbahçe Kart sahibinden elde ettiği geliri korumak için henüz imza atmazken Kasımpaşa’nın neden imzalamadığı bilinmiyordu. Kulübün başkanvekili Hilmi Öksüz, Passolig’e neden henüz geçmediklerini Hürriyetspor’a açıkladı.

Öksüz, “TFF bize sormadan Aktif Bank ile anlaşarak Passolig’i uygulamaya soktu. Nihayetinde bu bir ticari anlaşma. Söz konusu banka dört büyüklere özel ayrıcalıklar tanırken 14 takıma farklı bir paket sunuyor. Bize 1 milyon lira gibi bir kaynak sağlıyor sadece. Tamam dört büyükler kadar istemiyoruz ama en azından onlara yakın bir kaynak aktarımı istiyoruz. Yapılan anlaşmalar sadece kart bedelinden pay aktarılmasını içermiyor. Elbette Galatasaray ve Beşiktaş ile nasıl anlaştıklarını tam olarak bilmiyoruz. Bunlar ticari işler çünkü. Ama biz de şartların düzeltilmesini istiyoruz” dedi. Öksüz, nihayetinde Passolig’e geçeceklerini ama koşulların düzeltilmesini istediklerini aksi halde ilk iç saha maçında e-bilete geçmedikleri için 100 bin liralık cezayı ödemeye hazır olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!