Kılıçdaroğlu'na örgütten çağrı

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğluna örgütten çağrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 14:17

30 Mart seçimleri sonrasında CHP'ye, örgütten gelen "sol seçmene dön" çağrıları damgasını vurdu.

Haberin Devamı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün TBMM'deki grup toplantısından ardından, toplantıyı izlemeye gelen il başkanı ve il örgüt üyeleriyle, grup salonunda sohbet etti. Sohbette ise, 30 Mart'ta gösterilen adaylar nedeniyle, "CHP'nin rotası" eleştirildi.
Sohbete katılanlar Kılıçdaroğlu'na "sol seçmene dönülmeli" görüşünü iletti.

İL BAŞKANLARI DEĞİŞECEK Mİ?

Kılıçdaroğlu'na sorulan bir başka soru ise, 30 Mart seçimlerinde CHP'nin başarısız olduğu bölgelerde il örgüt yönetimlerinin görevden alınacağına ilişkin söylentiler konusunda oldu. CHP Lideri'nin, "söylentilere kulak asmayın" dediği öğrenildi.

BOZKURT İŞARETİ ELEŞTİRİSİ

Toplantıda, Kılıçdaroğlu'nun şahsına yönelik de bir eleştiri geldi; CHP Bingöl eski İl Başkanı Sema Kaygalak, Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesinde eliyle bozkurt işareti yapmasının, güneydoğuda CHP'nin oy almasını engellediği eleştirisini yaptı.
Kılıçdaroğlu'nun ise, 30 Mart seçimlerinin değerlendirileceği Parti Meclisi toplantısının hemen ardından, İl Başkanları toplantısı yapılacağını söyleyerek, "öneri ve eleştirilerinizi rapor haline getirin, o toplantıda tartışalım" mesajı verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU: SOHBET ETTİK...

Kılıçdaroğlu da toplantı sonrasında gazetecilere, "arkadaşlar gelmişlerdi, sadece onlarla küçük bir sohbet" diyerek toplantının niteliğini açıkladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!