G.Saray'da kutlama krizi

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda kutlama krizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 13:16

EUROLEAGUE şampiyonu olan Kadın Basketbol Takımı için Galatasaray Adasında şampiyonluk kutlaması düzenleyen sarı kırmızılı yönetimin davetli listesi kriz yarattı.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi mağlup ederek Euroleague Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank’ın kutlamasına Aysal döneminde görev yapan eski yönetim kurulu üyeleri çağrılmadı.

ESKİ YÖNETİCİLER ŞAMPİYONLUK GECESİNE ÇAĞRILMADI

Daha önce Basketbol Şubesine maddi ve manevi büyük katkılar sağlayan eski yönetim kurulu üyeleri Hakan Üstünberk ve Ahmet Dedehayır gibi isimler Galatasaray Adasındaki geceye davet edilirken, Ünal Aysal yönetiminde 1 yıl önce görev yapan 2.Başkan Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Celal Gürcan, Abdurrahim Albayrak, Ali Gürsoy, Mete Başol pas geçildi.

Şampiyon olan takım kurulurken yönetim kurulunda olan bu isimlerin yanı sıra ayrıca basketbol şubesine 96 yılına kadar büyük emeği geçen Galatasaray Kulübü eski başkanı Faruk Süren’in de geceye davet edilmediği belirtildi.

DAVET BEKLEDİLER ANCAK GECEYE ÇAĞRILMADILAR

Ezeli rakibi Fenerbahçe kulübü oyuncuları, idari-teknik heyeti, Camianın birçok genel kurul üyesi ve bazı eski idarecilerin çağrılmasına karşın Aysal yönetiminde görev alan ve şampiyon olan takımın kurulmasında emekleri bulunan eski idarecilerin çağrılmaması Galatasaray camiasında kırgınlık yarattı.

CELAL GÜRCAN: ÖNEMLİ OLAN İÇ BARIŞ DEĞİL MİDİR

Bu konudaki rahatsızlığını ve kırgınlığını dile getiren Galatasaray Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, “ Büyük bir başarıya imza atan bu şampiyon takım kurulurken Galatasaray Yönetim Kurulunda biz de vardık. Pazar günü Mali kongrede ibra oylamasında bizde mesuliyet içinde idik. Bir davet bekliyorduk ancak gelmedi. Hepimizi üzdü ve burukluk yarattı. Dış barışı tesis edebilmek için Fenerbahçe Yönetim Kurulu davet ediliyor. Bu takım yapılırken yönetimde olanlar davet edilmiyorAncak önemli olan Galatasaray’ın iç barışı değil midir? O takım kurulurken bizde vardık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!