Prof. Metin Feyzioğlu Frankfurt'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Prof. Metin Feyzioğlu Frankfurta geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 12:35

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve meslektaşları, Frankfurt'ta "hukuk ve demokrasi" konusundaki görüşlerini anlatacak

Haberin Devamı

Hessen Türk Toplumu, "Türkiye'deki hukuk ve demokrasi sorunu, çözüm önerileri ve çıkış yöntemleri" adı altında bir konferans düzenliyor. Frankfurt'ta gerçekleşecek konferansa Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy ve TBB Başdanışmanı Prof. Dr. Necdet Basa konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, 27 Nisan 2014 Pazar günü saat 14.00'te, Siegener Strasse 22, Frankfurt adresindeki Saalbau Volkshaus Sossenheim'da gerçekleşecek. Türkiye'nin en güvenilir kurumları arasında sayılan ve yaşanan hukuksal sorunlar karşısında meclise, hükümete ve topluma hukuksal çözüm yolları önermesi ile tanınan Türkiye Barolar Birliği heyetini ağırlamaya hazırlanan Hessen Türk Toplumu, ilgi duyanları konferansa davet etti.

Hessen Türk Toplumu Başkanı Erhan Songün, Türkiye Baralor Birliği ve Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Türkiye'de hukuk sisteminin korunması için büyük çaba harcadığını hatırlattı. Başkan Songün, "Sayın Feyzioğlu çok değerli bir hukukçu. Başkanlığını yaptığı baroların mensupları ile birlikte Türkiye'de demokrasi ve hukuk için ciddi bir savaş veriyorlar. Düzenlediğimiz konferansta, meslektaşları ile birlikte bu hukuk mücadelesini ayrıntılarıyla anlatacaklar. Çözüm önerilerini ve çıkış yöntemlerini dile getirecekler. İlgi duyan herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!