Kuzey Kore, Londra'daki bir kuaför salonunu tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Kore, Londradaki bir kuaför salonunu tehdit etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 01:17

Londra’nın South Ealing semtindeki bir kuaför salonu Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un bir fotoğrafını “kötü saç kesimi örneği” olarak vitrinine asınca, Kuzey Kore elçiliği çalışanları tarafından tehdit edildi.

Haberin Devamı

M&M Hair Academy isimli kuaför salonunun sahibi Mo Nabbach Pazartesi günü espri olsun diye dükkanın vitrinine üzerinde “Saçınız kötü gününde mi? Nisan ayı boyunca tüm erkek saç kesimlerinde yüzde 15 indirim yapıyoruz” yazılı bir Kim Jong Un posteri astıklarını söyledi.

Kuzey Kore, Londradaki bir kuaför salonunu tehdit etti

İngiliz Sun gazetesine konuşan Nabbach kısa süre sonra Kuzey Kore elçiliğinden olduğunu iddia eden iki kişinin dükkanı ziyaret ederek posterin hemen indirilmesini talep ettiklerini açıkladı.

Nabbach, “Onlara burası Kuzey Kore değil İngiltere, burada demokrasi var. Üzgünüm ama salonumu hemen terk etmeniz gerekiyor” dediğini anlattı.

Haberin Devamı

kuaför sahibi daha sonra bir problemle karşılaşmamak için Ealing polis karakoluna gidip resmi bir şikayette bulunduğunu ve burada elçilik yetkililerinin de kendisini şikayet ettiğini öğrendiğini söyledi.

Polis teşkilatı olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlgili tüm taraflarla konuştuk. Kimsenin bir suç işlediğine dair bir kanıt bulmadık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!